Hiburan Viral

[VIDEO] Dikecam Netizen Selalu Guna Filter, TokTi Dipuji Masih Jawab Cara Baik

[VIDEO] Dikecam Netizen Selalu Guna Filter, TokTi Dipuji Masih Jawab Cara Baik 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Dengan kemajuan teknologi zaman sekarang, penggunaan filter di aplikasi Instagram semakin menjadi pilihan untuk hiburan. Mana tidaknya, ia mampu merubah penampilan wajah yang kusam menjadi bertambah menarik dan lebih segar. Bukan itu sahaja, ada banyak lagi konsep filter lain yang juga melucukan dan sesekali membuatkan tekanan menghilang sekejap.


BACA: Isu Sindir Filter Pak Arab, Caprice Up Video Lama Sharnaaz Bawa Watak & Sotong

TokTi pun suka jugak guna filter…Tak kiralah waktu bergambar atau IG Live

Tidak ketinggalan, penyanyi kesayangan negara iaitu Dato’ Sri Siti Nurhaliza turut sama menggunakannya. Bukan sahaja ketika mengambil gambar, malah sewaktu melakukan IG Live bersama para peminatnya. Walau bagaimanapun, ada segelintir netizen yang menegur kononnya adalah lebih baik jika artis berkenaan tidak menambahkan features filter berkenaan.

@toktitiktok

Hujung minggu sambil berkopi dangdut!! #fyp

♬ Kopi Dangdut – Gita Youbi

Tapi kadang-kadang filter ni buat kita happy…Sekali-sekala nak benda yang positif

Namun begitu, TokTi langsung tidak melatah dengan teguran individu berkenaan. Malah dengan nada yang cukup lembut, penyanyi tersebut menegaskan merasa seronok ketika bermain dan menggunakan teknologi tersebut. Baginya tidak salah kalau sekali sekala berhibur dengan perkara-perkara yang positif.


@chokyumin_94

Dengarkan guysss @toktitiktok #sitinurhaliza #CTDK #datositinurhaliza #bukanmain #viral #beranda #berandafy #masukberanda #masukberandafypp #bantu10k

♬ original sound – 🌈 – 🌈

Memang pun, filter ni macam satu keseronokan…Dah dibuat filter untuk user pakai

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup setuju dengan jawapan yang diberikan oleh TokTi. Dalam pada itu, mereka juga turut penyanyi berkenaan yang menjaga tutur katanya meskipun telah menerima kecaman sebelumnya.


[VIDEO] Dikecam Netizen Selalu Guna Filter, TokTi Dipuji Masih Jawab Cara Baik 2

[VIDEO] Dikecam Netizen Selalu Guna Filter, TokTi Dipuji Masih Jawab Cara Baik 3

[VIDEO] Dikecam Netizen Selalu Guna Filter, TokTi Dipuji Masih Jawab Cara Baik 4

Sumber: TikTok toktitiktok & chokyumin_94

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

Sharing is caring!

Youtube

Facebook