Viral

[VIDEO] Dikecam Curi-Curi Rakam Fattah Amin Solat, Kru Minta Maaf Face To Face

[VIDEO] Dikecam Curi-Curi Rakam Fattah Amin Solat, Kru Minta Maaf Face To Face 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Perkembangan kerjaya seni Fattah Amin dalam bidang lakonan sedikit perlahan sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Berbanding artis lain, dia juga adalah individu yang paling jarang terpalit dengan kontroversi kecuali pada awal-awal kemunculan sebagai pelakon drama ‘Playboy Itu Suami Aku’ pada 2013 dahulu.


BACA : [VIDEO] Mentaliti Fazura-Fattah Dipuji, Tak Jadikan Anak Content Media Sosial

Curi rakam Fattah Amin solat…Tabik sebab Fattah tak pernah tinggal solat di set

Namun pada minggu lepas, sebuah video perkongsian Encik Hafiz Nassir yang merupakan seorang kru penggambaran telah menjadi tular. Dalam rakaman yang dibuat secara ‘curi-curi’ itu, menyaksikan Fattah Amin sedang khusyuk solat malah dia disifatkan tidak pernah mengabaikan tanggungjawab sebagai orang Islam tersebut walaupun sibuk dengan tuntutan kerja.

@hafiznassirsukses4.0

Tabik spring kat @fattahamin tak oernah tinggal solat dalam set dah lama perati. #fyp #fypforyourpage #foryourpage #fypppppppppppppp

♬ original sound – حاكيم – kim

Saya minta maaf viralkan you…Saya bukan ada niat sengaja nak merakam

Meskipun dihujani pujian, namun pemilik video terbabit telah dikecam kerana dikatakan mengambil video tanpa izin. Tidak ketinggalan, ada pula yang mendakwa Fattah Amin sebagai ‘pura-pura’ alim sedangkan dia sendiri tidak minta diviralkan. Atas rasa bersalah, saudara Hafiz sendiri tampil berdepan dan membuat permohonan maaf secara terbuka kepada pelakon berkenaan demi menjernihkan semula keadaan.


@hafiznassirsukses4.0

Permintaan maaf kepada @fattahamin sebab viralkan dia solat. I just suka sebarkan kebaikan and salute to you. #fyp #fyppppp #fyppppppppppp

♬ original sound – Hafiz Nassir – Hafiz Nassir

Bukannya Fattah suruh pun…Patut jadi contoh bukan kecam

Melihat ke ruangan komen, banyak netizen memberikan kata-kata positif malahan suka melihat respon tenang Fattah Amin. Mereka juga pelik mengapa content murni seperti itu boleh dijadikan sebagai bahan kecaman sesetengah pihak.


[VIDEO] Dikecam Curi-Curi Rakam Fattah Amin Solat, Kru Minta Maaf Face To Face 2

[VIDEO] Dikecam Curi-Curi Rakam Fattah Amin Solat, Kru Minta Maaf Face To Face 3

[VIDEO] Dikecam Curi-Curi Rakam Fattah Amin Solat, Kru Minta Maaf Face To Face 4

Sumber : TikTok hafiznassirsukses4.0

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook