seram Viral

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selaku anak muda, kita memang digalakkan untuk hormat dan berkelakuan baik terhadap orang tua. Dalam kebanyakan urusan, kita juga dinasihatkan untuk mengutamakan keperluan mereka terlebih dahulu. Namun berbeza dengan pengalaman seram yang dialami seorang gadis bergelar EL di Twitternya. Siapa menyangka nenek tua bernama Mak Cik Tijah yang sering disapanya rupanya tidak wujud di alam nyata.

BACA : Gambar Berlima Di Air Terjun Janda Baik, Netizen Seram Bila Ternampak 7 Orang

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 2
Gambar sekadar hiasan

Suapan nasi aku terhenti…Tekak tiba-tiba kering

Menurut El, setiap hari dia akan menyapa mesra Mak Cik Tijah yang rajin duduk di hadapan rumah. Namun begitu, gadis ini amat terkejut dengan kata-kata yang dikeluarkan daripada mulut mak saudaranya mengatakan Mak Cik Tijah sebenarnya sudah tiada lagi di dunia ini. Jika benar warga emas tersebut sudah tiada, siapa pula insan yang ditegurnya selama ini kan?


  [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 3 [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 4 [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 5

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 6
Gambar sekadar hiasan

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 7

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 8
Gambar sekadar hiasan

Kalau lepas ni lalu lagi, adakah Mak Cik Tijah akan tunggu?

Setelah tergamam mengetahui bahawa Mak Cik Tijah sebenarnya sudah lama tiada, El bersumpah apa yang diceritakan ini memang benar belaka. Namun bila difikirkan semula, mungkin ia ada kaitan dengan pintu rumah Allahyarham Mak Cik Tijah yang sentiasa tertutup apabila mereka berdua menyapa sesama sendiri. Dia turut tertanya-tanya mengapakah matanya boleh melihat perkara ghaib seperti itu.


[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 9 [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 10 [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 11 [VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 12

[VIDEO] Gadis Selalu Tegur Nenek Tua Depan Rumah, Rupanya Dia Seorang Je Nampak 13

Aku sorang je nampak rupanya

Berikut adalah video di mana El agak tergamam apabila mengetahui hakikat sebenar tentang Mak Cik Tijah. Bahkan anak buahnya yang sering menaiki moto bersama di kampung juga tidak melihat warga emas yang selama ini disapa oleh El.

Sumber : Twitter EL

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥“Saya Memang Tak Kenal Beliau..” – Dr Amalina Dikecam Isu ‘Bodoh-Bodoh Sikit’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram