Viral

[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang

[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi para isteri, pastinya korang dah tahu bahawa suami akan pergi ke kedai gunting rambung dalam sebulan atau 2 bulan sekali. Kalau lambat sedikit pun, rambut lelaki memang cepat sangat panjang tapi kadangkala membuatkan mereka terasa selesa sampaikan enggan menukar style. Namun bagi wanita di bawah, situasi itu membuatkan dia mengambil keputusan untuk bergurau.


BACA : Tolong Isteri Urai Sanggul Lepas Kahwin, Suami Bebel Cabut Berpuluh Pin Rambut

Bila suami kau degil tak nak potong rambut

Membuka aplikasi menyerupai mesin gunting rambut, dia meluru ke arah suaminya yang sedang berbual dengan seorang individu lain di dalam bilik. Mungkin kerana getaran hair trimmer itu seolah-olah benar-benar memotong rambutnya, dia langsung terkejut secara tak sengaja ‘tercarut’ kepada isterinya sendiri.

[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang 2

Geng-geng isteri boleh tiru cara ni

Seloroh wanita berkenaan, usikan itu dibuat memandangkan suaminya malas hendak memotong rambutnya yang sudah panjang sampai ke paras leher. Gurauan mereka berdua diakhiri dengan gelak tawa selepas lelaki ini mengetahui rambutnya masih selamat.


@rishaazreen

Bila suami kau degil taknak potong rambut, ambik kauuu! Geng-ii isteri boleh tiru aksi ini 🤣

♬ original sound – Risha & Qayum ✨ – Risha & Qayum ✨

Lelaki rambut panjang handsome la…Kalau trim bagi cantik takpe

Menjengah ke ruangan komen, netizen tidak ketinggalan merasa terhibur dan sama-sama terkejut melihat lelaki itu meloncat apabila tengkuknya ‘disagat’ dengan telefon bimbit. Ada juga yang berpesan supaya tidak memotong rambut kerana ia sesuai dengan rupa kacak suami wanita berkenaan.


[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang 3

[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang 4

[VIDEO] Degil Taknak Potong, Suami Tercarut Isteri Meluru Sagat Rambut Panjang 5

Sumber : TikTok rishaazreen

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Lana Nordin Persoal DG Hisham & Petugas Tanpa PPE, Staf KKM Dedah Hal Sebenar
🔥Malam Aidiladha Tahu BFF Ngumpat Berjemaah, Nana Difitnah Akui Emosi Terganggu
🔥[VIDEO] Dah Jatuhkan Talak 3, Lelaki Gigih Panjat Pagar Nak Jumpa Bekas Isteri

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Pernah Nyanyi Nasyid Sejak Kecil? Penyanyi Aku Budak Girl Dedah Sedih & Marah Dengan Kecaman Netizen🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram