Viral

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Elly Mazlein atau lebih mesra dengan nama Kak Lina sering menghiburkan ramai dengan personaliti gedik manjanya serta kelakar. Campaklah di mana sahaja tidak kira ke bidang nyanyian, lakonan atau pengacaraan, ada sahaja sisi-sisi lawak yang akan ditonjolkan oleh artis wanita ini. Terbaru pula, dia memuat naik sebuah video dengan kucing gendutnya sehingga meraih hampir 200 ribu jumlah tontonan daripada netizen.


BACA : [VIDEO] Kucing Nangis Balik Main, Ngadu Mulut Bengkak Sebelah Disengat Lebah

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 2

Siapa dia punya ‘anak’ perangai macam ni? Asyik nak minta tepuk je kerjanya

Sudah dianggap seperti anak sendiri, dia dilihat sibuk melayan si bulus tersebut yang datang minta badannya ditepuk. Dengan nada suara melucukan, Kak Lina memulakan bebelan panjang ekoran kucingnya yang dikatakan menghilang selama beberapa hari dari rumah kerana pergi dating.

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 3

Ingat awak tu dah besar…Cuba matang sikit hidup..Cakap sikit nak lari rumah

Tidak ketinggalan, sempat juga dia berseloroh bahawa ‘anaknya’ itu sudah cukup besar untuk mencari kerja selain berpesan agar ia lebih bersikap matang. Menghampiri hujung video, si comel tersebut dilihat tiba-tiba memberikan gigitan manja sebelum berjalan ke arah pintu grill memandang luar kawasan rumah.


Macam mak kat kampung, bila kucing menghilang sambil bagi makan sambil bebel

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur mendengar bebelan Kak Lina. Malah seolah-olah sangat mengerti dengan situasi tersebut kerana kucing mereka juga melakukan hal yang sama.


[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 4

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 5

[VIDEO] Dating Menghilang Berhari-Hari, Kak Lina Bebel Kucing Balik Minta Tepuk 6

Sumber : Instagram Elly Mazlein

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook