Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Dapat Izin Keluar Lepak, Suami Menggeletis Angkut Sekali Handbag Isteri

[VIDEO] Dapat Izin Keluar Lepak, Suami Menggeletis Angkut Sekali Handbag Isteri 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Apabila sudah berkahwin, golongan suami haruslah menerima kenyataan untuk melepaskan pergi ‘dunia bujang’ mereka. Jika dahulu boleh ‘melepak’ di kedai mamak sampai jam 2 pagi, kini harus memikirkan anak isteri yang sedang menunggu di rumah. Namun jika ada pertimbangan dan budi bicara secara 2 hala, sudah tentu permaisuri anda akan memberikan keizinan secara bersyarat agar para suami boleh menghabiskan masa dengan rakan-rakan.


BACA : Buat Video Mengaku Nak Kahwin Dengan Janda Lawa, Sekali Bini Hempuk Pakai Botol

Bila bini masing-masing bagi kebenaran keluar lepak yehaaa

Walaupun kadangkala proses memujuk untuk meminta izin itu agak penuh dengan cabaran, sudah tentu setiap suami mempunyai pendekatan yang berbeza-beza untuk melembutkan hati isteri, kan? Dalam satu video yang dikongsikan oleh pengguna TikTok @shah.ynwa juga, dia bersama seorang lagi rakan sempat membuat adegan lucu kononnya selepas mendapat kebenaran daripada isteri masing-masing untuk keluar . Membuka pintu bilik dan melangkah keluar, 2 lelaki ini tampak begitu excited.


@shah_ynwa

Yeayy!! Jom kita kuar!! @johnabrham87 #abamkelakar #shazie #klateteam #teamklslgr #yb #tiktokmalaysia #tiktokindo #foryou #fyp

♬ Where Is The Love? – The Black Eyed Peas

Dapat izin lepak tapi bawa handbag supaya orang tahu kita dah kahwin

Bukan sahaja melangkah laju mengikut rentak lagu, malahan gelagat mereka membawa sekali handbag milik isteri juga menambahkan kelucuan pada rakaman yang sudah meraih lebih 100,000 jumlah tontonan itu. Dengan nada berseloroh, katanya ia merupakan hint kepada orang di luar nanti bahawa mereka berdua sudah pun berstatus ‘suami orang’. Netizen turut terhibur lagi-lagi dengan pergerakan ‘menggeletis’ lelaki-lelaki ini.


[VIDEO] Dapat Izin Keluar Lepak, Suami Menggeletis Angkut Sekali Handbag Isteri 2

[VIDEO] Dapat Izin Keluar Lepak, Suami Menggeletis Angkut Sekali Handbag Isteri 3

[VIDEO] Dapat Izin Keluar Lepak, Suami Menggeletis Angkut Sekali Handbag Isteri 4

Sumber : TikTok shah ynwa

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram