Cinta & Perhubungan Realiti Hidup Semasa

[VIDEO] Dalam Sedih Masih Mampu Sakat Nenek, Ramai Puji Ketabahan Aliff Syukri

Suasana sedih masih menyelebungi keluarga jutawan kosmetik Aliff Syukri dan Yatie Sendayu Tinggi apabila pada tiga hari lepas, ayah kandung kepada dua beradik itu telah menghembuskan nafas yang terakhir kerana menghidap ser4ngan jantung tahap ketiga dan paru-paru berair. Sangat terkesan dengan pemergian arw4h bapa yang disifatkan terlalu mengejut itu, kedua beradik ini masih dalam fasa bersedih dan berkabung.

BACA: “Saya Nak Abah Mewah Di Sana. Ini 3 Janji Anak Lelaki Abah…”-Aliff Syukri

Menerusi update daripada Instagram Aliff Syukri dan Bonda Rozita Ibrahim, sehingga kini Aliff Syukri yang disifatkan sebagai anak paling manja dengan arw4h, masih bersedih dan seolah tidak dapat menerima kenyataan bahawa ayah kesayangannya itu telah pergi buat selamanya.

Terbaru, Bonda Rozita ada berkongsi sebuah video di akaun IG miliknya yang memperlihat nenek kepada jutawan itu hadir kerumahnya untuk memujuk dan memberi sokongan kepadanya.

Jiwa kebal jadi down usahawan muda yg besar jiwanya, Aliff Syukri & Yatie

Aliff Syukri yang terlihat sedih pada mulanya, akhirnya kembali berjenaka dan ceria apabila neneknya itu bercerita tentang kenangan lucu. Melihatkan keadaan Aliff Syukri yang sudah boleh menyakat neneknya itu, warga netizen turut meluahkan rasa syukur dan memuji ketabahan Aliff Syukri yang masih mampu menggembirakan orang lain walau sedang bersedih.

Warga netizen juga ratanya berasa gembira melihat keluarga besar Aliff Syukri dan Yatie berkumpul bersama.

Kelakar bukak tudung macam bulu ketiak…first time dengar perumpamaan ni
Yang last tu baru Kri sebenar…tinggal la 2 orang kesayangan dia, nenek dgn mak

Seronok tengok bonda & anak…lambat atau cepat insyaAllah masa indah akan tiba
Jauh disudut hati saya bahagia lihat anak menantu cucu bonda semua berkumpul

Sumber: IG bondarozitaibrahim