Hiburan Semasa

[VIDEO] Cuma Sekali Laf4z, Nelydia Senrose Sah Jadi Isteri Hafez!

Pada hari ini, semua teka-teki tentang majlis pernikahan yang melibatkan aktres jelita Nelydia Senrose, 24 akhirnya telah terjawab. Meskipun sebelum ini pihak keluarga dan teman rapatnya merahsiakan siapakah gerangan lelaki yang bertuah memiliki hatinya, namun sekitar jam 3.45 petang tadi, Nelydia telah sah menjadi isteri kepada seorang ahli perniagaan bernama Hafez Halimi, 35 dengan sekali laf4z.

BACA: Hati Ditawan Jejaka Bernama Hafiz, Nelydia Bakal Tamat Zaman Bujang Tahun Ini?

Suasana dewan majlis pernikahan 

Perarakan masuk dulang girls

Perarakan masuk pengantin wanita bersama ibu tercinta

Segak betul pengantin lelaki berjalan

Pengantin kena sakat dengan emcee majlis

Sekali laf4z…Nelydia & Hafez selamat diijabkabulkan

Upacara sarung cincin pengantin

Eh malu-malu pula p4sangan pengantin ni pose depan kamera

Dalam majlis yang cukup indah itu, kedua-dua mempelai dinikahkan oleh bapa Nelydia, iaitu Nik Sen Mat Rifin, sambil disaksikan oleh Imam Masjid Jamek Kampung Baru, Azizi Abd Hamid. Dan sebelum acara akad nikah, Nelydia dan Hafez ditunangkan dahulu sebagai memenuhi syarat di hadapan sekitar 200 orang tetamu yang hadir, terdiri daripada ahli keluarga dan teman rapat pihak masing-masing.

Pihak pengantin lelaki telah menyerahkan mas kahwin berjumlah RM10 ribu bersama 9 dulang hantaran berbalas 11, sementara jumlah wang hantaran pula tidak dinyatakan oleh keluarga mereka.

Selesai upacara tersebut, Nelydia mengucapkan rasa syukur kerana perjalanan majlis tersebut telah berjalan dengan sangat baik dan lancar.

Kedua-dua p4sangan mempelai bakal diraikan dalam sebuah majlis resepsi di hotel yang sama juga pada hari esok.

Sumber: IG _inaijari_ & BH Online