Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] “Comel La Cik B…Jangan Nangis Sayang…”- Lebih 800K Tontonan, Dato Vida Mahu Cik B Melawa Tapi Kena Kutuk!

Dikenali sebagai Cik B, beliau kini turut menjadi perhatian apatah lagi setelah ibunya Datuk Seri Vida sering memuat naik video moment bersama anak perempuannya itu di laman sosial Instagram.

Malah terbaru pula, DSV telah melancarkan single terbaru bagi lagu raya tajuk ‘Lavida Raya’ dan ia telah menjadi viral apatah lagi kedua anak-anaknya yang dikenali sebagai Cik B dan Kacak turut terlibat dalam video klip lagu tersebut.

Oleh kerana menerusi satu rancangan Rakaman POP TV Raya, DSV telah memuat naik video dan menulis kapsyen tentang kritikan netizen terhadap baju yang dipakai Cik B ketika hadir sebagai tetamu jemputan malah turut menari bagi lagu raya terbaru DSV itu.

Namun, rata- rata netizen mengatakan agar tidak menghiraukan komen negatif netizen hanya kerana DSV mahu melawakan atau mencantikkan Cik B dengan memakaikan make up malah sememangnya Cik B mempunyai kecantikan diri sendiri.

Malah menerusi video berkenaan, kelihatan Cik B dilihat ingin menangis kerana tidak suka dengan make up yang dipakainya itu namun ada netizen memberi komen nanti Cik B akan berubah sendiri untuk lebih suka berhias.

Dia melawa anak dia kena kecam. Dia cuba mekap sikit anak dia ko kecam. Apa kau nak sebenarnya…

Tak pe DSV nanti dia da besar sikit confirm akan berubah…

Endah kan jer…Cik B tengah dan masih dalam dunia dia…

Status DSV tentang anaknya dikritik netizen namun rata-rata menasihati agar usahawan terkenal ini tidak menghiraukan komen negatif tentang anaknya itu.

Sumber: IG Datuk Seri Vida

3
like
love
2
haha
3
wow
1
sad
1
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0