Hiburan International Viral

[VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta

[VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Episod terbaru ‘Running Man’ (547) yang bertayang pada minggu ini nampaknya berjaya membuatkan penonton berdekah sekali lagi. Bahkan detik-detik ketika Kwang-soo menyorok di celahan pantai berlumpur adalah yang paling lucu. Tidak ketinggalan, perhatian peminat beralih pula kepada chemistry yang ditunjukkan oleh Kim Jong-kook serta Song Ji-hyo.


BACA : [VIDEO] Main Sorok-Sorok, Running Man Terkedu Kwang-soo Sembunyi Tempat Extreme

Semua pilih nak masuk kumpulan Jae-suk kecuali Ji-hyo

Pada tayangan kali ini juga, semua ahli Running Man dikehendaki memilih sama ada mahu menyertai kumpulan yang diketuai oleh Jong-kook atau Jae-suk. Di atas kebebasan memilih itu, siapa menduga majoriti mereka pergi kepada MC terkenal berkenaan kecuali Song Ji-hyo. Apabila keluar daripada bilik berasingan, semuanya cuba menyorokkan pandangan daripada ‘Sparta’ gara-gara rasa bersalah dan takut dimarah.

Cara Jong-kook meraikan kedatangan Ji-hyo dan So-min jauh berbeza

Lucunya, Kim Jong-kook dan Ji-hyo memakai sepasang baju berwarna pink malahan mereka dianggap sebagai couple apabila dilihat serasi duduk bersama di sofa. Melayankan gurauan itu, dia malah mengaku sudah lama menjalinkan hubungan cinta. Dalam satu lagi klip lain, netizen mula menghidu sesuatu apabila penyanyi lelaki ini bangun semata-mata untuk bersalaman dengan aktres itu. Padahal untuk So-min, situasi sama tidak pula berlaku.


@eixfztl

sini kasi paham #spartacecouple #spartace #runningman #fyp #kimjongkook #songjihyo

♬ Superficial Love (Single Version) – Ruth B.

Rasanya ahli ‘Running Man’ tahu benda lain yang kita tak tahu

Melihat kemesraan menerusi episod ini, netizen beranggapan sebenarnya mereka berdua berkemungkin sedang benar-benar mempunyai hubungan. Akan tetapi, segelintirnya beranggapan itu adalah benda biasa apalagi ahli Running Man sudah rapat bagaikan sebuah keluarga.


[VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 2

[VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 3

[VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 4 [VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 5 [VIDEO] Cara Salam Mencurigakan, Ramai Syak Jong-kook & Ji-hyo Sedang Bercinta 6

Sumber : TikTok yourgurl & YouTube KOCOWA

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah
🔥[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram