Viral Hiburan

[VIDEO] Buang Aralyn Sebab Lumpuh, Zarul ‘Terciduk’ Dapat Bini Lawa Tapi Psiko

[VIDEO] Buang Aralyn Sebab Lumpuh, Zarul 'Terciduk' Dapat Bini Lawa Tapi Psiko 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Gandingan Raysha Rizrose dan Zul Ariffin dalam drama ‘Ryan Aralyn’ ternyata mendapat sambutan hangat di kalangan penonton TV3. Selain keserasian mereka berdua, lakonan daripada Shah Iskandar (Zarul) serta Sharifah Husna sebagai Doweena juga tidak ketinggalan menambahkan ‘rencah’ kepada karya arahan Riza Baharudin tersebut. Bagi aktres baru yang berketurunan kacukan Belanda, Pakistan dan Arab ini, dia sendiri mengakui karakter berkenaan agak mencabar untuk dijayakan.

BACA :Β Melamar Cincin Dalam Botol, Drama Ryan Aralyn Jadi Kegilaan Peminat Indonesia

Lepas Aralyn lumpuh, Zarul terus berpaling tadah

Ringkasnya, sebelum ini Zarul telah bercinta dengan Aralyn bahkan sudah merancang untuk mendirikan rumah tangga. Namun di sebalik keterujaan, lelaki berkenaan belum puas dengan hidup bujangnya dan menjadi rimas apabila bakal isterinya sering berangan tentang memiliki zuriat. Apabila Aralyn menjadi lumpuh dalam sebuah nahas jalan raya, dia berpaling tadah kerana tidak dapat menerima kekurangan fizikal tersebut.


[VIDEO] Buang Aralyn Sebab Lumpuh, Zarul 'Terciduk' Dapat Bini Lawa Tapi Psiko 2

Isteri cantik tapi psiko…Kuat marah, curiga dan mengongkong

Dia akhirnya berkahwin dengan seorang gadis bernama Doweena. Tidak dinafikan wanita itu memiliki kecantikan yang cukup memukau. Malang sekali, Zarul seolah-olah ‘naik gila’ memandangkan isterinya sendiri adalah seorang yang kuat cemburu tak, terlalu manja mengada-ngada, suka mengongkong dan sering berasa curiga membabi buta tanpa mengira tempat atau masa.

Intai suami kerja di pejabat untuk pantau semua gerak geri

Semua perangai psiko berkenaan lama kelamaan menguji kesabaran Zarul termasuklah dalam sebuah babak ini. Sedang sibuk dengan mesyuarat urusan kerja, wanita terbabit yang anggun mengenakan baju berona maroon mula mengintai di celahan dinding untuk melihat gerak geri suaminya. Bukan sahaja Zarul, malahan tindakan tersebut turut mengundang rasa janggal di kalangan pekerja lain yang sedang komited dengan tugas mereka.


Sumber : Instagram Sharifah husna, qaisworsproduction,


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram