Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Bidadari Syurga, Isteri Setia Jaga Suami Lumpuh Siap ‘Usung’ Ke Office

[VIDEO] Bidadari Syurga, Isteri Setia Jaga Suami Lumpuh Siap 'Usung' Ke Office 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Dalam perkahwinan, tak semestinya suami isteri sentiasa menjalani kehidupan yang bahagia kerana ujian boleh datang pada bila-bila masa. Oleh itu, keikhlasan dan kesabaran yang tinggi perlu diterapkan dalam setiap rumah tangga. Lebih-lebih lagi apabila insan tersayang diuji dengan masalah kesihatan kronik seperti dilalui oleh wanita ini.

BACA : Baru Je Nak Lepak Dengan Member, Suami Naik Angin Suruh Balik Walau Hujan Lebat


Suami lumpuh, isteri janji akan jaga hingga akhir hayat. Yakin inilah syurga terindah…

Menerusi TikTok, @mskiki sempat berkongsi moment meluangkan masa bersama suaminya yang perlu menggunakan kerusi roda. Menurut wanita berkenaan, si suami disahkan lumpuh akibat derita jangkitan kuman pada otak. Pun begitu, harapan untuk melihat lelaki berkenaan kembali sihat tidak pernah terpadam walaupun selepas beberapa kali menjalani operation di kepala.

@mskiki_feb02

rindu paling berat🥺 rindu kau yg dulu, rindu bahu mu untuk bersandar bila rasa sedih,rindu segala nya tntng dirimu😭😭ya allah sembuhkan syurgaku😢🤲

♬ A Thousand Years – The Piano Guys

@mskiki_feb02

i love You syurga😘😢😭

♬ Can We Kiss Forever? – Kina

Kesian terpaksa ikut kerja, tak apa untuk harini saja sayang..

Demi mencari rezeki, si isteri malah terpaksa membawa suaminya ke pejabat. Hal ini kerana, dia bimbang jika lelaki berkenaan ditinggalkan seorang diri tanpa pengawasan. Bukan itu sahaja, cinta hatinya juga tidak pernah berputus asa untuk berusaha bangun sendiri.


@mskiki_feb02

sian dia terpaksa ikut kerja, xpa untuk hari sja ya syg….

♬ original sound – Rina🍀cancer – Long💫

@mskiki_feb02

terus kuat syg💪😘

♬ Takabek Gadih Rantau – @nisa14

Ni lah ‘bidadari syurga’.. tabah betul jaga suami, tersentuh hati rasa

Kesemua moment menyentuh hati itu telah mendapat banyak ucapan doa serta perhatian ramai. Di samping meluahkan rasa simpati, rata-rata netizen kagum dengan kesabaran dan keikhlasan wanita ini menjaga kebajikan suaminya yang hidap masalah kronik itu.

[VIDEO] Bidadari Syurga, Isteri Setia Jaga Suami Lumpuh Siap 'Usung' Ke Office 2[VIDEO] Bidadari Syurga, Isteri Setia Jaga Suami Lumpuh Siap 'Usung' Ke Office 3

[VIDEO] Bidadari Syurga, Isteri Setia Jaga Suami Lumpuh Siap 'Usung' Ke Office 4

Sumber : TikTok mskiki _feb


Sharing is caring!

Telegram