Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji!

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Nama Anzalna Nasir mula dikenali apabila dia meneyrtai program realiti Dewi Remaja pada pada tahun 2011 dan telah banyak membintangi drama serta filem. Sejak melangsungkan perkahwinannya bersama Hanif Zaki dan membuat pengumuman bahawa dia sedang hamil anak sulung, Anzalna sudah mengurangkan kerjaya seninya untuk berehat dan menjaga kandungannya yang kini mencecah 5 bulan.


BACA : “Dengan Kita Pun Tergelak” – Video Interview Tapi Ketawa Anzalna Jadi Perhatian

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 2

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 3

Terbaru, Anzalna telah memuat naik satu video di Instagram miliknya yang memaparkan dia sedang bersiap-siap untuk pergi ke rumah pengasuhnya (ibu bapa) sebelum Hanif berangkat untuk kerja.

“Apa yang penting, kerjasama”

Namun, apa yang menjadi perhatian adalah suaminya itu sedang memakai Anzalna kasut manakala dia duduk di atas kerusi sambil dirakam oleh seseorang. Hanif berbuat demikian kerana bahagian perut Anzalna sudah mula membesar dan tidak dapat menundukkan badannya.


[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 4

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 5

Jelas sekali gelagat sweet suami isteri ini menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut rasa cemburu dengan apa yang dilakukan oleh Hanif terhadap Anzalna dan meninggaIkan komen mereka di entri tersebut.


Sayang betul encik suami yee…awak sangat bertuah

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 6

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 7

Hari2 bersemut kita pulak cemburu, nk suruh suami i pakaikan jugak ni kasut

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 8

Sweet layan isteri mengandung macam ni..syukur

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 9

Comelnya macam ayah nak hantar anak ke sekolah

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 10

Halaa halaa..manisnya..moga mummy & baby baik2 hendakNya

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 11

Untung jadi perempuan cantik, selalu dihargai macam puteri kayangan

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 12

[VIDEO] “Bersemut Layan Isteri” – Tolong Pakaikan Kasut, Suami Anzalna Dipuji! 13

Sumber : IG anzalnanasir88

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Lana Nordin Persoal DG Hisham & Petugas Tanpa PPE, Staf KKM Dedah Hal Sebenar
🔥Malam Aidiladha Tahu BFF Ngumpat Berjemaah, Nana Difitnah Akui Emosi Terganggu
🔥[VIDEO] Dah Jatuhkan Talak 3, Lelaki Gigih Panjat Pagar Nak Jumpa Bekas Isteri

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram