Hiburan Viral

[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa ‘Terciduk’ Rupa Tudung Jadi Pelik

[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa 'Terciduk' Rupa Tudung Jadi Pelik 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Seperti yang ramai sedia maklum, kisah penghijrahan dua selebriti anggun dan popular ini sememangnya telah berikan inspirasi kepada golongan wanita khususnya. Justeru, pasti ramai yang sentiasa mahu lihat Neelofa dan Hannah Delisha berkongsi pentas yang sama.

BACA: [VIDEO] Neelofa Tersasul Panggil PU Riz ‘Sayang’ Masa Live – “Benda Dah Jadi”

Neelofa & Hannah Delisha ada terlibat buat live demonstrasi tudung

Baru-baru ini, Neelofa, Hannah Delisha bersama beberapa ikon wanita popular lain telah terlibat dalam sebuah program pelancaran tudung. Di samping sesi perkongsian bersama para audiens, mereka turut melakukan demonstrasi dan tutorial hijab di secara langsung.


[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa 'Terciduk' Rupa Tudung Jadi Pelik 2

Baru nak tunjuk gaya tudung Neelofa…sekali bila dah hujung baru perasan tudung terbalik

Dalam salah satu segmen, bekas pengacara program ‘MeleTOP’ itu sempat berkongsi tutorial tudung gayanya. Sambil dibantu oleh seorang lagi rakan mereka, Hannah Delisha kekal tenang dan mengekalkan senyuman sepanjang jadi model demonstrasi tersebut. Namun apa yang mencuit hati, Neelofa akhirnya baru perasan bahawa tudung berona pink yang digunakan rupa-rupanya terbalik sekali gus berdekah ketawa mengenainya.

@norlie74

#fypmalaysia🇲🇾 #fyptiktokmalaysia🇲🇾 #ttmalaysia

♬ original sound – Kaknolie – Kaknolie

Confident dah tinggi sekali rupanya terbalik pula…Hannah Delisha pakai tudung apa pun comel macam patung

Siapa sangka, babak mencuit hati itu telah menjadi tumpuan di aplikasi TikTok dengan meraih lebih 90 ribu jumlah tontonan setakat ini. Rata-rata netizen nyata terhibur dengan kesilapan yang tak disengajakan oleh Neelofa tersebut. Dalam pada itu, mereka turut memuji kecantikan pelakon drama ‘Cinta Sekali Lagi’ tersebut walaupun tudungnya tak sempurna.


[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa 'Terciduk' Rupa Tudung Jadi Pelik 3

[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa 'Terciduk' Rupa Tudung Jadi Pelik 4

[VIDEO] Beria Gayakan Hannah Delisha, Neelofa 'Terciduk' Rupa Tudung Jadi Pelik 5


Sumber: IG lofa.page & TikTok norlie74

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram