Inspirasi Viral

[VIDEO] Bergaya Sebab Harta Ibu? Anak Faziani Rohban Nangis Dedah Kisah Silam

[VIDEO] Bergaya Sebab Harta Ibu? Anak Faziani Rohban Nangis Dedah Kisah Silam 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Tanggal 17 May 2019 ibarat menjadi detik hitam apabila rakyat Malaysia dikejutkan dengan pemergian Faziani Rohban kerana terlibat dengan sebuah nahas jalan raya di Thailand. Kehilangan tersebut bukan sahaja dirasai oleh rakan niaga terdekat, malahan menjadi tamparan hebat buat anak-anaknya termasuklah Irdiena Hakim yang kini menginjak usia 18 tahun. Selain abang sulung, dia juga menjadi orang kuat yang menyambung perniagaan ibunya.


BACA : Anak Faziani Bertekak Dengan Ibu Tiri, Hubungan Renggang Lepas Ayah Kahwin Baru

Yang ada bukan duit saya…Tu duit mummy saya

Sebalum ini, dia pernah menerima komen di mana ada pihak yang melabelkan dirinya kuat bergaya kerana mempunyai banyak wang hasil tinggalan ibunya. Tenang menjawab semua itu, Irdiena malah menyifatkan semua harta yang ada sekarang adalah milik Allahyarham. Tidak menggunakan 1 sen pun daripada duit peninggalan, dia mendedahkan hidupnya berada di bawah tanggungan si abang.

@dnarfaziani4

Reply to @ainadea Tuhan takpernah cakap org yg berusaha akan rugi ,malah Tuhan cakap org yg rajin berusaha,ada usaha & sabar akan dapat ganjarannya ..

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

@dnarfaziani4

Reply to @qlhzr BANGUN DAH MULA UBAH HIDUP KITA !! JANGAN TERUS HIDUP DLM KEADAAN “krik krik”🔥😘

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

[VIDEO] Bergaya Sebab Harta Ibu? Anak Faziani Rohban Nangis Dedah Kisah Silam 2

Saya nak bagi inspirasi kepada remaja perempuan yang kehilangan ibu

Dipuji berperwatakan sangat matured, jelas Irdiena nilai tersebut boleh digapai tanpa mengira usia. Sebaliknya, pengalaman hidup yang dipenuhi liku menjadi salah satu asbab seseorang menjadi lebih matang sebagai seorang manusia. Meskipun dilabel tidak layak dijadikan inspirasi kerana hadir dari latar belakang keluarga senang, dia menjelaskan hanya mahu menjadi simbol kekuatan bagi anak remaja di luar sana tatkala kehilangan ibu tercinta.


@dnarfaziani4

Reply to @kinaaaaaa89 Pengalaman yang mendewasakan sy ,salah satu pengalaman dan ujian pedih adalah kehilangan seorang insan yg dipanggil “mami”💪🏻

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

@dnarfaziani4

Reply to @exopcyloey awak haters sy ke ? kalau sy takmemberi inspirasi awk boleh block sy ok ..spread love not hate sygku🥰❤️

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

[VIDEO] Bergaya Sebab Harta Ibu? Anak Faziani Rohban Nangis Dedah Kisah Silam 3

Inilah manusia menilai dari apa yang dia nampak je

Dalam kepayahan menguruskan legasi besar itu di umur yang masih muda, gadis manis ini meluahkan gelodak hatinya selepas diperli seakan-akan sudah hidup senang dari kecil. Menjawab pandangan sedemikian rupa, dia mendedahkan kisah silam mereka sekeluarga satu ketika dahulu yang juga terhimpit 1001 konflik sebelum meraih kesenangan.


@dnarfaziani4

Reply to @gadispalazo stalker dari bawah dulu baru cakap macam2 ok syg🥰

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

@dnarfaziani4

Reply to @pursapura tq awk bagi sy semangat ,semoga awk dipermudahkan segala urusan dunia akhirat Ameen Yaa Rabb ❤️

♬ original sound – DnarFaziani – DnarFaziani

[VIDEO] Bergaya Sebab Harta Ibu? Anak Faziani Rohban Nangis Dedah Kisah Silam 4

Sumber : TikTok : dnarfaziani4

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Terima Mesej ‘Jijik’ Pendakwah Terkenal, Wanita Kesal Suami Sendiri Tak Percaya
🔥Dapat Tahu Kena Bersalin Czer, Isteri Menangis Ketakutan Asyik Pegang Perut
🔥Pernah Viral Kantoi Panggil Sayang, Zizi Kirana Sah Nikah Yusuf Bahrin Pagi IniKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Tonton Video Pilihan🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook