Hiburan

[VIDEO] “Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura ‘Jalanan’ Buat Ramai Pecah Perut

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Nama pelawak dan pelakon hebat Zizan Razak semakin melonjak naik dalam dunia seni tanah air sejak dinobatkan naib juara program realiti Raja Lawak musim pertama. Sejak membintangi filem Polis Evo 1 dan 2, namanya kian menjadi sebut4n ramai dek kerana Zizan berjaya membawa watak serius dengan mantap sert berkesan. Bagi sesiapa yang mengikuti perkembangannya di media sosial, sudah pasti mengetahui bahawa Zizan gemar memuat naik foto dan videonya bersama haiwan untuk dikongsikan bersama para peminat.


BACA : [VIDEO] “Respect Bro!” – Hulur Anjing Kudung Makan, Netizen Puji Zizan Razak

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 2

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 3

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 4

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 5

Terbaru, Zizan telah memuat naik satu video menerusi Instagram miliknya. Dalam video berkenaan, Zizan telah menjumpai seekor kura-kura ‘jalanan’ di tengah lebuhraya ketika dia dalam perjalanan ke suatu lokasi.

“Janganlah main kat sini…” (tekan kanan untuk video seterusnya)

Apa yang menarik perhatian ramai adalah Zizan telah membawa pulang kura-kura tersebut dengan menaiki keretanya. Dari situ bermulalah Zizan membuat jenaka terhadap haiwan bercengkerang itu.


“Nak bawak pergi mana ni..”

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 6

“Kejap lagi nampak tasik, saya lepaskan awak”

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 7

“Nak g mana tu..”

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 8

Helmet ‘steng’

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 9

Visor helmet kura-kura

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 10

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 11

Helmet kura-kura

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 12

Nampaknya dia dah ada peminat

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 13

Ternyata video Zizan troll kura-kura yang dijumpainya itu telah membuatkan rata-rata netizen terhibur dan meninggaIkan komen mereka menerusi entri tersebut.


Berdekah habis la Zan..respect you selamatkan kura2

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 14

Nak pecah perut aku mu dok bahan helmet kura2

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 15

Part helmet dengan kura-kura lucu habis

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 16

Saya tak boleh berhenti gelak..biul la Jijang ni

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 17

Helmet kura2, kura2 betul..yang part pakai visor tu lawak habis

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 18

Pagi2 dah menghiburkan aku..

[VIDEO] "Berdekah!” – Zizan Troll Kura-Kura 'Jalanan' Buat Ramai Pecah Perut 19

Sumber : Instagram zizanrazak869

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook