[VIDEO] “Belum Buka Puasa! Tapi Pinggan Dah Penuh Segala Lauk!”- Netizen Terhibur Dengan Perangai Cik B Sebelum Berbuka Puasa

Siapa yang tidak kenal dengan jutawan kosmetik Dato Seri Dr. Vida (DSV), atau nama sebenarnya, Hasmiza Othman? Pasti ramai yang mengenali nama besar ini melalui lagu viralnya ‘I Am Me’.

Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd ini mempunyai dua orang anak yang terpalit dengan populariti DSV iaitu Nur Edlynn Zamilleen atau nama timangannya Cik B, dan Eric Zacquan yang dikenali sebagai Kacak.

Baru-baru ini, DSV telah memuat naik satu video di laman Instagramnya mengenai anaknya Cik B yang baru berumur 13 tahun. Video itu memperlihatkan Cik B yang mengambil makanan dan meletakkan ke dalam pinggan.

Namun, netizen lebih tertumpu kepada pinggan Cik B yang penuh sebelum berbuka puasa. Bak kat orang ambil awal-awal tak berebut nanti? Betul ke Cik B?

Belum buka Puasa dah ready penuh pinggan dengan segala lauk.

Video Cik B telah mendapat 409k tontonan dan 24likes di laman Instagram. Kebanyakan komen yang ditulis netizen terhibur dengan kelakuan Cik B.

Saya kecik dulu camni lah…

Cik B kita geng. Belum buka dah ready…

Cik B kuat makan hihi.

Sumber: IG Dato Seri Vida