Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Bapa Struggle Jaga Baby Meragam Sorang, Tapi Bila Mak Balik Terus Diam

[VIDEO] Bapa Struggle Jaga Baby Meragam Sorang, Tapi Bila Mak Balik Terus Diam 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Setuju tak dengan kenyataan semua lelaki boleh jadi bapa, tapi tak semua lelaki boleh jadi ayah yang baik? Selain perlu mencari nafkah, hakikatnya skop tugas seorang bapa bukanlah setakat di situ saja. Jika isteri tidak sihat atau ada sebarang urusan penting, maka pada waktu itulah orang lelaki kena menjaga anak-anak dengan sebaik mungkin.

BACA: Mak Buat Elok Je, Tapi Turn Bapak Lawak Habis Sampai Tersangkut Kepala Anak

Ingat senang ke ayah nak jaga anak seorang…tak henti-henti merengek bila ibu keluar kejap

Menerusi TikTok baru-baru ini, saudara Arasyi Zubaidillah berkongsi video yang memaparkan dirinya menjaga bayi seorang diri ketika di dalam kereta. Moment tersebut berlaku bila isterinya pergi menghantar barang buat sementara waktu, jadi dia mengambil alih tugas mengasuh anak mereka. Sebaik menyedari ketiadaan ibunya, si comel berkenaan beberapa kali ‘meragam’ hingga Arasyi terpaksa melakukan bermacam-macam perkara demi menenangkannya.

@arasyi_25

ampa ingat senang ke ? fyp lak ke ni😂. btw korang bosan tu boleh cuba install litmatch mana tahu jumpa kawan baru ❤️

♬ original sound – aisyahazizzz – ✨🌸aaisyahaziz_🌸✨

Budak memang auto panik tiba-tiba nangis bila mak keluar sekejap…tapi bila ibu sampai diam terus ye

Namun apa yang menarik perhatian adalah baby tersebut terus senyap apabila ibunya telah masuk kembali dalam kereta. Sambil tertarik dengan kecomelannya sepanjang di bawah jagaan Arasyi, rata-rata netizen turut mengakui bayi memang confirm meragam setiap kali tak nampak kelibat ibunya. Secara keseluruhan, video tersebut telah meraih lebih 300 ribu jumlah tontonan setakat ini.


[VIDEO] Bapa Struggle Jaga Baby Meragam Sorang, Tapi Bila Mak Balik Terus Diam 2

[VIDEO] Bapa Struggle Jaga Baby Meragam Sorang, Tapi Bila Mak Balik Terus Diam 3


[VIDEO] Bapa Struggle Jaga Baby Meragam Sorang, Tapi Bila Mak Balik Terus Diam 4

Sumber: TikTok harasyi_25

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Curi Bungkus Makanan Hotel Masuk Ke Bekas Sendiri, Wanita Malu Dirakam
🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram