Viral

[VIDEO] Bahana Mak ‘Hantu’ Warna Pink, Anak Pasrah Makan Lauk Perisa Strawberry

[VIDEO] Bahana Mak 'Hantu' Warna Pink, Anak Pasrah Makan Lauk Perisa Strawberry 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Lazimnya warna pink sering dikaitkan dengan perempuan kerana mewakili sikap mereka yang sopan dan lembut. Biasanya seseorang yang meminati warna ini pasti sangat suka mengenakan pakaian bertemakan merah jambu atau menghias rumah dengan peralatan berwarna sama. Namun aneh pula dengan seorang wanita dari Indonesia ini apabila minatnya ditunjukkan dalam versi yang berbeza.


BACA: Cuma Makan Lauk, Sekali Dalam Sehari -Gadis Ini Berjaya Turun 19kg Dalam 7Bulan

Mak suka sangat warna pink…Tapi perangai pelik sikit sampai ke makanan

Menerusi beberapa video perkongsian TikTok pemuda bernama Rifaldo, lelaki berkenaan sangat hairan dengan gelagat emaknya yang terlampau suka dengan warna pink sehingga terbawa kepada konsep penyediaan makanan. Jejaka tersebut dilihat membuka periuk dan memperlihatkan butiran nasi yang telah diletakkan pewarna merah jambu.


@rfldo09

Heran keluarga gua demen banget bikin masakan warna pink #fyp #fypシ #fypdong #masakan #warnapink

♬ original sound – IG, @rfldo_ – IG, @rfldo_

Nenek pun sama…Masak sayur habis warna tu, katanya perisa strawberry

Malah si nenek juga turut serta memasak sejenis lauk sayur berserta tauhu yang berwarna sama. Ketika ditanyakan soalan bagaimanakah rasa makanan tersebut kepada wanita itu, dia sempat berseloroh ia seperti makan pasta berperisa buah strawberry.


@rfldo09

Balas @rxxxz_ro rasa pasta stoberi #fyp #fypシ #fypsounds

♬ original sound – IG, @rfldo_ – IG, @rfldo_

Ni baru betul real memasak dengan cinta…Sampai sayur pun kena warna pink

Menjengah ke ruangan komen video yang telah berjaya meraih lebih 800 ribu jumlah tontonan itu, rata-rata netizen sangat terhibur. Ramai yang tidak menyangka minat mendalam wanita tersebut terhadap warna pink sehingga boleh sampai ke tahap begitu sekali.

[VIDEO] Bahana Mak 'Hantu' Warna Pink, Anak Pasrah Makan Lauk Perisa Strawberry 2

[VIDEO] Bahana Mak 'Hantu' Warna Pink, Anak Pasrah Makan Lauk Perisa Strawberry 3

[VIDEO] Bahana Mak 'Hantu' Warna Pink, Anak Pasrah Makan Lauk Perisa Strawberry 4

Sumber: TikTok Rifaldo

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah
🔥[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram