Viral

[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur

[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Untuk kekal cantik dan jelita, sesetengah wanita sanggup berhabis dan melakukan apa saja yang dirasakan patut. Salah satunya adalah dengan membuat eyelash extension atau dipanggil sebagai menyambung bulu mata palsu. Tapi siapa sangka trend ikutan ramai itu mendatangkan mudarat apabila tidak diuruskan dengan betul.


BACA: Galak Pakai Eyelash Extension, Gadis Derita Keradangan Mata Sampai Kena Operate

Pakai eyelash extension…Tapi bangun pagi tiba-tiba mata rasa pedih mencucuk

Gadis bernama Nadya Astrella Juliana antara yang tidak ketinggalan membuat trend eyelash extension tersebut. Namun menerusi perkongsian TikTok, gadis Indonesia ini meluahkan rasa perit ketika bangun daripada tidur seperti matanya dicucuk sesuatu yang tajam.

[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur 2

Rupa-rupanya ada helaian bulu mata masuk dalam…Nak buang pakai kuku tak jalan, kena pakai ubat jugak

Setelah diperiksa, rupa-rupanya ada helaian bulu mata sudah tertanggal dan masuk ke dalam matanya. Nadya yang sudah tidak tahan dengan menanggung perit tersebut, berkali-kali cuba mengeluarkannya menggunakan hujung kuku namun tidak berjaya. Akhirnya, eyelash berkenaan berhasil juga keluar selepas gadis tersebut menggunakan ubat titis mata.


@nadyastrella

Semua lagi enak tidur, lah gua 😰⚠️ #eyelashextension #horror #storytime #gonewrong #eye #samasamabelajar #tragedy #disaster #hatihati #warning #viral

♬ Horror atmosphere piano & SE. – Kohrogi

Aduh ngeri habis tengok…Tapi lain kali pakailah cotton bud, jangan guna tangan

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut meluahkan kerisauan selepas melihat pengalaman dialami Nadya. Selain itu, ramai juga menasihatkan gadis tersebut seelok-eloknya menggunakan cotton bud untuk mengeluarkan helaian berkenaan berbanding kuku sendiri bagi mengelakkan kuman.


[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur 3

[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur 4

[VIDEO] Bahana Eyelash Extension, Gadis Terkial Mata Pedih Lepas Bangun Tidur 5

Sumber: TikTok Nadya Astrella  

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook