Viral

[VIDEO] Baby Lari Tak Kenal Ayah Lepas Cukur Jambang, Tiba-Tiba Jadi Orang Lain

[VIDEO] Baby Lari Tak Kenal Ayah Lepas Cukur Jambang, Tiba-Tiba Jadi Orang Lain 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Tidak dinafikan kadangkala hubungan anak lelaki lebih rapat dengan si ayah berbanding ibu. Meskipun masih lagi bayi dan penglihatan mereka belum cekap sepenuhnya, bentuk atau ciri wajah orang di sekitar mereka akan ‘disimpan’ rapi dalam memori. Daripada suara, gaya rambut atau jambang sekalipun, ia adalah rupa fizikal yang membantu bayi untuk mengesan orang sekeliling. Namun bagi seorang ayah ini, siapa sangka anaknya sendiri seakan-akan cuak selepas melihat perubahan pada mukanya.


BACA : [VIDEO] Bini Minta Tolong Bedung, Bapa Ini Gulung Anaknya Sebijik Macam Kebab

Main dengan ayah atas katil, lepas dah cukur jambang terus cuak larikan diri

Menerusi rakaman hasil perkongsian @maggy.platon, si ayah yang masih berjambang sedang berbaring di atas tilam sambil melayan anaknya bermain. Menutup separuh wajahnya dengan selimut, bayi comel berkenaan begitu galak bergurau-senda sambil menepuk dada ayahnya sendiri. Akan tetapi, semuanya bertukar menjadi cuak selepas menyedari ayahnya seakan-akan berubah menjadi orang lain. Tidak mengetahui bahawa jambang itu telah pun dicukur bersih, dia terus terdiam dan segera menjauhkan diri dari situ.

@maggy.platon

Where is my dad? 👀😂 Oh no #dadshaveshair #shavedbeard #хочувтренд #dadandson [email protected]

♬ Oh No – Kreepa

Baby tu macam ‘siapa pula lelaki ni’

Namun beberapa saat kemudian, barulah si anak menyedari bahawa ‘lelaki asing’ tersebut merupakan ayahnya sendiri. Sejak dikongsikan semalam, video berkenaan telah berjaya meraih lebih 2 juta tontonan sekali gus menghiburkan netizen. Dalam ruangan komen pula, ramai memuji kecomelan bayi ini selain pernah juga berada di dalam situasi sama ketika kecil dahulu.


[VIDEO] Baby Lari Tak Kenal Ayah Lepas Cukur Jambang, Tiba-Tiba Jadi Orang Lain 2 [VIDEO] Baby Lari Tak Kenal Ayah Lepas Cukur Jambang, Tiba-Tiba Jadi Orang Lain 3

[VIDEO] Baby Lari Tak Kenal Ayah Lepas Cukur Jambang, Tiba-Tiba Jadi Orang Lain 4

Sumber : TikTok Maggy Platon

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram