Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya

[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa. Selagi masih hidup, mereka sedaya upaya akan melakukan apa sahaja agar anak-anak sentiasa bahagia terutamanya jika masih di bawah tanggungan.


BACA:Β [VIDEO] Habis Latihan Kena Posting Jauh, Ayah Menangis Jumpa Anak Lepas 6 Bulan

Usaha ayah nak gembirakan anak jadi viral…Pernah bergurau minta hadiah siap berbalut

Begitulah besarnya rasa kasih seorang ayah sehingga usahanya untuk menggembirakan anak, Arifah Rahim mendapat perhatian ramai di TikTok. Gadis berkenaan sebelum ini pernah meminta supaya hadiah hari jadinya dibalut kononnya dengan alasan lebih misteri.

@repmel00

20/3; Sorry for the muka bangun tido and this is part 1 πŸ₯° #fyp #family #birthday #emotional #sad

♬ original sound – πŸ–‡ π™–π™žπ™§π™šπ™šπ™£ ʚĭɞ ΰΌ‰β€§β‚ŠΛš – エγƒͺン πͺ𐑂

Ayah gigih tunai permintaan balut hadiah jam 1 pagi…Menangis bila tengok kejutan berupa gelang emas

Siapa sangka si ayah betul-betul menunaikan permintaan anaknya sehingga sanggup membalut kesemua hadiah tersebut pada jam 1 pagi. Dalam pada itu, Arifah yang awalnya begitu teruja tidak semena-mena menangis selepas sangat terkejut apabila melihat isinya adalah seutas gelang emas. Jelasnya, dia sama sekali tidak menyangka kerana faham si ayah perlu bekerja keras menyara mereka sekeluarga.


@repmel00

Reply to @aireenysa ni part 2 gais jangan expect anything tau just nak share jeπŸ₯Ί#fyp #family #birthday #sad

♬ original sound – arifahrahim – arifahrahim

Dah terikut sebak, tapi sempat dia buat lawak…Teringin nak rangkul ayah macam tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama tersentuh melihat aksi antara ayah dan anak berkenaan. Selain tumpang gembira dengan kebahagiaan mereka, ramai juga meluahkan rasa rindu terhadap orang tua masing-masing.


[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya 2

[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya 3

[VIDEO] Ayah Excited Balut Hadiah Jam 1 Pagi, Anak Menangis Bila Buka Isinya 4

Sumber: Arifah RahimΒ 

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
πŸ”₯Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
πŸ”₯[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook