Hiburan Semasa Viral

(Video) Aril Minta Maaf Kepada Rizal, Armada Band Isu “Suara Tarik” As’ad Motawh Dan Komen Rizal Tentang As’ad Motawh!

Siapa masih ingat lagi dengan isu suara tarik As’ad Motawh ketika menyanyikan lagu Asalkan Kau Bahagia oleh Armada Band di satu rancangan di Indonesia, Dahsyat Musik? Rata-rata ramai netizen mengatakan As’ad hanya penyanyi yang mempunyai rupa sahaja.

Katanya key lain dan suara tak warm up lagi, tetapi As’ad sudah pun meminta maaf kepada rakyat Malaysia kerana memalukan nama negaranya di Indonesia dan dia berjanji untuk lebih berusaha menjadi penyanyi yang bagus.

Baru-baru ini, KD menemukan sebuah video dimana terlihat Aril Pilus bersama vokalis Armada Band, Rizal. Sejurus itu, Aril meminta maaf bagi pihak As’ad Motawh kerana insiden “suara tarik” itu.

Rizal tersenyum ketika Aril meminta maaf tentang isu itu, namun Rizal berpendapat memang key As’ad jauh berbeza dari key Rizal sendiri. Haa kan betul kata As’ad key dia lain itu yang terkucil tu. Huhu..

“Memang key Asad dan juga key saya itu jauh lebih tinggi saya punya. Kelihatannya begitulah pada waktu insiden itu berlaku” 

Tambah Rizal, pada waktu itu As’ad juga kelihatan ragu-ragu untuk mengambil key rendah takut terlampau rendah, tapi kalau ambil key tinggi terlampau tinggi pula.

Selepas itu Aril mencelah, dan mengatakan risikonya kerana As’ad Motawh mewakili dan membawa nama Malaysia. Namun, Rizal menyatakan semua orang buat silap.

“Buat As’ad mungkin boleh jadikan pengajaran untuk perbaiki diri.” Haa Rizal pun faham keadaan As’ad tu, yela penyanyi yang baru nak menapak mesti lah kena banyak belajar lagi kan?

Video permohonan maaf Aril kepada Rizal, Armada Band

As'ad Motawh kena belajar ni…

Aril #ViralRadio minta maaf pada Rizal ARMADA sebab As'ad Motawh? Fuhhhh panas bro!

Posted by Raku on Monday, January 15, 2018

Sumber: Raku

[instagram-feed]