Viral

[VIDEO] “Apa Beza Emak Dengan Kereta?” – Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh

[VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sebut sahaja pickupline, pastinya akan dikaitkan dengan potongan ayat ‘mengurat’ atau kata-kata manis yang mampu membuatkan hati sesiapa sahaja ‘cair’ mendengarnya. Selain ditujukan untuk buah hati tercinta, trend ini juga sweet jika diberikan kepada ibu bapa sendiri.


BACA : [VIDEO] Penangan Pickupline Padu, Reaksi Guru Ini Sampai Terangkat Dalam Kelas

Mak, tahu tak beza mak dengan kereta?

Jika tak percaya, lihat sahaja gelagat ‘nakal’ seorang pengguna TikTok @_meerojaa apabila dia memberi pickupline khas buat ibu tercinta. Menerusi rakaman video berdurasi kurang daripada seminit itu, individu berkenaan dilihat begitu santai mengajukan soalan tentang perbezaan di antara ibunya dan juga kereta.


[VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 2

[VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 3

Kereta harta dunia, tapi emak.. harta akhirat

Teragak-agak untuk membalas pickupline si anak, warga emas itu hanya tersenyum menyatakan tidak tahu. Bagaimanapun, pemuda terbabit kemudiannya sempat memberikan respon win memaklumkan bahawa kereta hanyalah sekadar harta dunia, tetapi ibunya adalah harta akhirat yang dititipkan Tuhan. Terkejut dengan pickupline berani daripada anaknya, wanita berkenaan kelihatan tersipu malu. Namun jelas terpancar reaksi gembira daripada riak wajah ibunya.


[VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 4

@meerojaa

Hargailah ibu bapa kalian Selagi mereka masih ada..i love you mok😘#tiktokmalaysiaviral #tik_tok #tiktokmalaysia #iftar #tiktokviral #tiktokboy

♬ original sound – _meeroja – _meeroja

Beruntungnya masih ada mak, tiba-tiba mata merair..

Siapa sangka, klip video sweet ini berjaya menarik perhatian ramai sehingga meraih hampir 500 ribu tontonan setakat ini selain dihujani dengan respon positif daripada netizen. Rata-rata mereka mengakui tersentuh melihat reaksi bahagia wanita berkenaan. Tidak terkecuali juga yang memuji hubungan mesra dua beranak ini.

[VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 5 [VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 6 [VIDEO] "Apa Beza Emak Dengan Kereta?" - Pickupline Pemuda Ini Bikin Tersentuh 7

Sumber : TikTok meerojaa

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram