Santai Viral

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Semalam, telah tular di laman sosial Twitter video seorang kanak-kanak perempuan menc1um asikrim UniCornetto berulang kali kerana terlalu teruja akhirnya berjaya mendapatkan aiskrim viral itu. Namun, si perakam video berkenaan telah dihentam hebat oleh warga netizen kerana telah mengutuk tindakan kanak-kanak tersebut yang dikatakan terlalu ‘menggelabah’ hanya kerana aiskrim. Hari ini, bapa kepada kanak-kanak tersebut telah tampil untuk memberi respon terhadap insiden tersebut.


BACA: Laaa Kecewanya! Netizen Kempunan Aiskrim Durian, Dah Habis Dijual Tak Sampai Seminggu

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 2

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 3

Melalui temubual bersama akhbar Harian Metro, bapa kepada kanak-kanak tersebut, Mohd Kamarul Azwan Ismail menyatakan bahawa anaknya yang lebih mesra digelar Amira itu telah lama mencari aiskrim tersebut. Oleh kerana baru berjaya mendapatkannya semalam, dia begitu teruja sehingga bertindak menc1um aiskrim itu.

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 4

Menurut bapanya lagi, walaupun diejek oleh si perakam video tersebut Amira tidak kisah kerana mendapat sokongan daripada warga netizen yang lain dan mereka sekeluarga telah pun memaafkan individu terbabit.


Penularan video tersebut bukan sahaja mendapat perhatian daripada netizen, malah pelakon dan usahawan jelita Neelofa turut terkesan dengan video tersebut dan sehingga kini masih berusaha untuk menjejaki Amira.


Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 5

Mendengar respon daripada bapa Amira, warga netizen ramai yang memuji tindakan keluarga ini yang begitu positif dengan insiden tersebut. Warga netizen juga memahami keterujaan Amira kerana bagi mereka itu adalah aksi normal bagi kanak-kanak 10 tahun.

Biasa la budak lagi…yang rakam tu mesti ajet2 lawa kan

Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 6

Ayah mana yang taknak tengok anaknya tersenyum bila dapat sesuatuVideo Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 7

Ayah dia cute gila beli 3 terus! Ayah yang baik & tak kedekut, untung Amira!Video Anak Diejek Gara-Gara Aiskrim Unicorn, Bapa Amira Tampil Beri Respon 8

Sumber: hmetro, Twitter Neelofa, youtube

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook