Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] “Aku Syak Aeril Tertekan Ni…”-Lebih 600K Tontonan, Telatah Aeril Layan Anak Tarik Perhatian Netizen!

Lihat sahaja pasangan pelakon sama cantik sama padan ini pasti ramai yang jatuh hati dengan cara mereka yang dilihat sentiasa bahagia bersama dua orang anaknya bukan?

Walaupun dulunya, pasangan ini terpalit dengan kontroversi, namun kini pelakon terkenal Aeril Zafrel dan Wawa Zainal yang tidak asing lagi dalam dunian hiburan telah digelar sebagai pasangan ‘sweet’ yang telah memiliki dua orang anak yang turut menjadi perhatian netizen, Ahmad Fakhruddin Attar dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa.

Sering bergurau dengan isteri melalui Instagram yang juga turut pandai berkata-kata ini, sekali lagi Aeril menjadi perhatian kerana kelihatan pelakon kacak ini ceria bermain bersama Attar dan Hayla. Difahamkan, sedang menunggu Wawa sedang shopping. Lihat sahaja kawasan menerusi video tersebut, pasti ramai wanita yang tahu kerana ia menjadi tempat wanita mahu berkunjung.

Apapun, video ini telah mendapat lebih 600k tontonan yang rata-ratanya memuji telatah Aeril tetapi lucunya pula Aeril dilihat terlalu berlebihan bermain daripada anak-anak.

Macamnilah selalunya terjadi…

Mcmnilah selalunya terjadi kalau tunggu wawa lama sangat shoping…

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Ada yang mengatakan ia merupakan pengorbanan seorang ayah ketika isterinya shopping yang memerlukan Aeril untuk menjaga Attar dan Hayla.

Ayah, barbie doll, dan anak…

Daddy ku si pencinta barbie…

Macam ayahnya jer lebih dari anak…

Sumber: IG Aeril Zafrel

like
2
love
1
haha
wow
sad
2
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0