Hiburan Viral

[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

Sharing is caring!

Gurau senda antara suami isteri sebenarnya perlu dikekalkan setiap masa bagi menjamin hubungan kasih sayang antara satu sama lain. Ia bukan sahaja mampu mengekalkan keceriaan dan suasana bahagia dalam keluarga malah ia juga dituntut dalam sunnah Rasulullah SAW. Tetapi bagi keluarga artis ini, mereka menggunakan taktik persentuhan suami isteri bagi membatalkan wudhu sebagai cara untuk bergurau.

Baca: Tak Jadi Kahwin Tak Bermakna Perlu Batal Majlis, Zulin Tekad Bersanding Solo

Dia punya marah macam “rimau”

Gelagat artis Aeril Zafrel mencubit pipi isterinya, Wawa Zainal yang sedang memakai telekung untuk menunaikan solat berjaya mencuit hati netizen di laman sosial. Video sweet pendek yang berdurasi 15 saat telah dikongsi melalui akaun Instagram Aeril Zafrel dan mendapat lebih 800 ribu tontonan dalam tempoh satu hari. Turut mencuri tumpuan, wajah anak lelaki dan perempuan mereka juga sempat dirakamkan dalam video tersebut.


[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

Itu apps, bukan makeup

Rata-rata netizen gelak besar apabila Aeril menyifatkan wajah isterinya itu tak ubah seperti seekor harimau yang sedang marah. Meskipun wajahnya dipersoal kerana dilihat seperti memakai solekan, Wawa tampil menegaskan bahawa suaminya itu telah menggunakan filter  yang melampau dalam video yang menampakkan wajahnya seolah-olah disolek cantik.

[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

Tolong hormat orang single ni

Reaksi netizen melihat perkongsian video seperti ini tentunya membuat ada antara golongan single berasa triggered kerana tiada siapa yang boleh dimanja-manjakan. Malah ada pula yang berseloroh bertanyakan nasib Aeril kerana melihatkan reaksi Wawa yang geram dengan tindakan suaminya itu.


[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa… [VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…

[VIDEO] Aeril Zafrel Batalkan Wudhu Isteri, Tapi Reaksi Wawa…
Kredit foto: Aeril Zafrel

Sumber: Instagram Aeril Zafrel


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram