Gadjet Realiti Hidup Viral

(Video) Aduh! Lelaki Ini Cuba Gigit Bateri iPhone Untuk Uji Ketulenan, Sehinggalah Tiba-Tiba Bateri Itu Meletup!

Malang tidak berbau, itulah yang terjadi kepada seorang lelaki berbangsa Cina apabila tindakannya menggigit bateri iPhone tiba-tiba meletup di depan mukanya di salah satu stor elektronik di China. Pehh nasib tak pecah muka..

Menurut sumber, lelaki itu datang ke stor elektronik itu untuk menggantikan bateri iPhonenya kepada yang baru. Salah seorang staf yang melayan lelaki ini memberikan bateri yang baru kepadanya.

Sehinggalah pada saat lelaki untuk memutuskan untuk menguji ketulenan bateri itu dengan menggigitnya, tiba-tiba bateri itu meletup betul-betul di depan mukanya.

Rakaman CCTV sempat merakamkan kejadian itu dan kelihatan letupan itu sangat jelas serta diiringi asap.

Lelaki itu bertuah kerana tiada apa-apa kecedaraan yang berlaku walaupun letupan itu berlaku dekat dengan jarak mukanya, dan letupan itu cukup kecil sehinggakan lelaki itu tidak cedera di mana-mana bahagian muka.

Tiada apa-apa kebakaran yang berlaku berikutan dari letupan itu. Aduh, seram jugak eh benda kalau nak jadi tak boleh nak jangka kan?

Sumber: Koreaboo

like
love
haha
wow
1
sad
1
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.