Hiburan

[VIDEO] “Abang Sayang Nur”- Gelagat Syafiq Kyle Dakap ‘Nur’ Buat Ramai Terhibur

Nur merupakan sebuah drama yang bersifat IsIamik dan penuh dengan pengajaran mula ditayangkan sejak bulan puasa tahun lepas. Seperti diketahui ramai juga, barisan pelakon drama tersebut termasuklah Amyra Rosli, Syafiq Kyle, Noorkhiriah, Azhan Rani, Datuk Jalaluddin Hassan, Fatimah Abu Bakar, dan ramai lagi sedang sibuk menjalani penggambaran sekuel drama tersebut untuk ditayangkan pada bulan April ini pula.

BACA : Babak Khiriah & Amyra Rosli Bergaduh Dalam Pool Tapi Azhan Rani Jadi Perhatian

Di sebalik kesibukan barisan pelakon dan pihak produksi menjayakan drama berepisod ini, sudah pasti mereka mahu melakukan sesuatu untuk meriuhkan keadaan sebagai penghibur. Begitulah dengan video yang dimuat naik oleh Khiriah menerusi laman Instagram miliknya.

“Nur..abang sayang Nur..”

Dalam video tersebut memaparkan salah seorang daripada krew produksi yang kononnya sebagai watak Nur sedang memakai tudung sambil dirakam oleh Khiriah sebelum memanggil Syafiq.

Ternyata gelagat spontan yang ditunjukkan oleh Syafiq dalam video berkenaan telah membuatkan rata-rata netizen tergelak kerana terhibur dengan keletahnya.

Hahahaha ni memang lawak..tak boleh blaa si Capikk abang sayang Nur..

Lawak la korang ni! Kitorang tengok pon dah gelak2..inikan lg kalau duduk kat set tu

Y4 Allah Capik..kenapanya gitu

Sampai tergelak terbahak2 keluar air mata tengok video ni part si Capik mcm tgh terkejut

Kalau tengok babak ni kang mesti teringat

Sumber : IG khiriah17

like
love
1
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.