Home » “Untunglah Ada GF Cantik,Jutawan Lagi,Dapat Hadiah Pun Best2 Je”-Coach Yin Dapat Hadiah Mahal Dari Sajat,Netizen Doakan Mereka Supaya Cepat-cepat Kahwin
Hiburan

“Untunglah Ada GF Cantik,Jutawan Lagi,Dapat Hadiah Pun Best2 Je”-Coach Yin Dapat Hadiah Mahal Dari Sajat,Netizen Doakan Mereka Supaya Cepat-cepat Kahwin

Hubungan cinta antara jutawan kosmetik terkenal iaitu Nur Sajat dan juga ahli bina badan iaitu Coach Yin tidak perlu di persoalkan lagi. Melalui akaun IG masing-masing,kedua-duanya tidak segan silu untuk mengupload rakaman video dan gambar sweet mereka berdua untuk apa jua aktiviti mereka bersama. Ada kalanya, Coach Yin turut datang ke wisma Sajat untuk membantu apa yang patut termasuklah untuk meninjau-ninjau persekitaran kedai jualan emas Sajat.

Jika pergi ke mana sahaja pun, mereka pasti berdua dan setiap memori itu akan di rakam dan di kongsi di laman sosial. Tidak kira apa jua kritikan orang ramai terhadap mereka berdua, Sajat dan Coach Yin di lihat makin bahagia dan saling mengambil berat antara satu sama lain.

Jika bercakap tentang hubungan anak-anak Sajat dan Coach Yin, mereka juga di lihat sangat akrab dan anak-anak itu juga sudah bersedia menerima Coach Yin sebagai bapa mereka.

Coach Yin juga selalu memanjakan Sajat dengan hadiah yang mahal. Sebelum ini, dia di katakan sanggup mengeluarkan ribuan ringgit untuk menghadiahkan Sajat Iphone edisi terbaru. Baru-baru ini sempena hari lahir Coach Yin, Sajat telah memberikannya hadiah berupa sebuah motosikal.Kata Coach Yin dalam nada gembira,“Tq my love @nursajat02 ..sbb bagi hadiah motor ??Utk my birthday ??8.4… dan tq sgt2 Utk no.plat sama dgn my birthday ..hihihi….pandai die buat surprise yerr.”

Kata netizen, beruntung Coach Yin dapat hadiah motor baru dari kekasih, lelaki lain belum tentu lagi GF masing-masing ingat tarikh hari lahir mereka.Jika dahulu mereka di kecam kerana bercinta, sekarang netizen minta agar mereka segera menikah kerana selalu sahaja ke mana bersama-sama.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda

Tags