Cinta & Perhubungan Hiburan

Ucapan Ikhlas Sufian Suhaimi Terhadap Elfira Loy Atas Pertunanganya

Ucapan Ikhlas Sufian Suhaimi Terhadap Elfira Loy Atas Pertunanganya

Sharing is caring!

Penyayi terkenal tanah air yang popular dengan lagu Dimatamu dan Terakhir Sufian Suhaimi terkejut apabila mendapat berita bahawa bekas tunangnya iaitu pelakon terkenal Elfira Loy telah bertunang dengan seorang lelaki bernama Faris pada ahad lalu. Walaubagaimanapom, penyayi Dimatamu itu telah mengucap tahniah kepada bekas tunangnya dan mendoakan pasangan tersebut kekal bahagia.

“Saya tidak tahu” dan ” Semoga sampai ke syurga” kata sufian kepada pasangan tersebut.

BACA: [VIDEO] Aku Plak Yang Rasa Nak Nangis Alhamdulilah&Tahniah- Kelakuan Adam Corrie Terhadap Anak Raih Perhatian Ramai!

Faris tunang kepada Elfira Loy

Ucapan Ikhlas Sufian Suhaimi Terhadap Elfira Loy Atas PertunanganyaTidak banyak yang dapat pihak media dapat bongkarkan misteri lelaki ini, dimana pihak tertentu cuba untuk mengelakkan untuk memberikan keterangan terhadap kisah pasangan ini. Pelbagai usaha yang dilakukan namum pihak terbabit tetap tidak memberi info.

Info pertunangan di story instagram

Ucapan Ikhlas Sufian Suhaimi Terhadap Elfira Loy Atas PertunanganyaElfira loy selamat mengikat tali pertunangan dengan Muhammad Faris Khairol Anuar kira-kira 9 pagi ahad lepas. Difahamkan jejaka ini bertugas sebagai pengurus besar di syarikat telekomunikasi.

Pilih anak dato reupanya

Ucapan Ikhlas Sufian Suhaimi Terhadap Elfira Loy Atas Pertunanganya

Sebelujm ini, Elfira Loy telah berunang dengan Sufian Suhaimi pada 6 oktober tahun lalu, namun berakhir pada 18 februari lalu. Mungkin Sufian Suhaimi berada dalam keadaan sedih dan gembira. “Oh tuhan, ku mahu yang terbaik, terbaik buatku insan kerdil ini” sama-sama kita doakan untuk Sufian agar jumpa jodoh yang lebih baik.

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram