Cinta & Perhubungan Realiti Hidup Sedih Viral

Tuan Hakim Terkedu, Suami Tetap Maafkan Isteri Bangga Mengaku 10 Kali Selingkuh

Tuan Hakim Terkedu, Suami Tetap Maafkan Isteri Bangga Mengaku 10 Kali Selingkuh 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Dugaan dalam perkahwinan boleh terjadi dengan pelbagai bentuk termasuklah kehadiran orang ketiga. Namun manusia manalah yang boleh lari daripada kesilapan? Khilaf kali pertama apabila mendapati pasangan berskandal dengan orang lain mungkin masih boleh dimaafkan lagi. Tetapi bagaimana jika perbuatan tersebut berulang kali terjadi?

BACA : Teman Isteri Bersalin, Suami Gigil Dapat Tahu 2 Anak Rupanya Benih Lelaki Lain

Tak percaya 2 anak kecil adalah zuriat kandung…Ada bukti isteri tidur dengan rakan tempat kerja (minit 0:13)

Pahit ditelan, namun kisah perbicaraan di bawah ini nyatakan disifatkan sebagai perkara paling gila oleh Tuan Hakim. Si suami, Encik Nicholas dikatakan meragui status DNA 2 anaknya kerana mendakwa isterinya iaitu Angela pernah tidur dengan beberapa orang lelaki lain. Bahkan 1 hari ketika bekerja, seseorang telah memberitahunya bahawa wanita terbabit membuat benda ‘tidak senonoh’ dengan individu tak dikenali.

Tuan Hakim Terkedu, Suami Tetap Maafkan Isteri Bangga Mengaku 10 Kali Selingkuh 2
Kredit Foto : YouTube Paternity Court

Tidur dengan tak lebih 10 orang lelaki…Ada yang saya kucup sahaja bukan ‘bersama’pun (minit 8:37)

Rupanya, si isteri juga memendam rasa kecil hati kerana diperlakukan seperti orang luar selain mendakwa dikongkong suami. Adegan paling mengejutkan adalah apabila wanita terbabit dengan bangga mengakui telah tidur dengan 10 orang lelaki berbeza. Mendengar pengakuan terbabit, Tuan Hakim dan saksi lain juga terkedu. Namun babak itu bertukar sedih kerana Angela tetap dianggap penipu meskipun tegas mengatakan 2 anak mereka adalah zuriat kandung.


Tuan Hakim Terkedu, Suami Tetap Maafkan Isteri Bangga Mengaku 10 Kali Selingkuh 3
Kredit Foto : YouTube Paternity Court

Kami masih sayang sesama sendiri…Saya nak keluarga bahagia (minit 11:34)

Jelas di sini bahawa perkahwinan itu diambang keruntuhan, namun kedua-duanya akui masih ada rasa sayang dan bertekad untuk melupakan kisah lama. Mujur sahaja ujian DNA yang dikeluarkan mengesahkan 2 kanak-kanak itu adalah anak kandung Nicholas. Di akhirnya perbicaraan, mereka berdakapan sesama sendiri dan menitiskan air mata kerana kebenaran sudah terbukti. Malah Tuan Hakim sempat menasihati Angela agar dia menghargai kemaafan suami dan mengubah tabiat buruknya yang suka ‘tidur’dengan lelaki lain.

Kredit : YouTube Paternity Court


Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Youtube

Facebook