Viral

Tipu Isteri 3 Bulan, Suami Pura-Pura Keluar Awal Pagi Padahal Dah Dibuang Kerja

Tipu Isteri 3 Bulan, Suami Pura-Pura Keluar Awal Pagi Padahal Dah Dibuang Kerja 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Penularan pandemik COVID-19 yang melanda dunia nyata memberi impak cukup besar. Malah kekangan sepanjang tempoh suram itu menyaksikan ada antara kita yang tidak bernasib baik apabila diberhentikan kerja. Hakikat itu didedahkan sendiri oleh seorang lelaki menerusi satu panggilan radio Suria FM pada pagi tadi.

BACA : [VIDEO] Berpanas Tepi Jalan Tunggu Interview-“Syukurlah Kau Ada Kerja Sekarang”

Tak sanggup tipu bini, pura-pura keluar setiap pagi padahal dah dibuang kerja..

Perkongsian individu berkenaan menceritakan bagaimana dia diberhentikan kerja itu turut menjadi bualan netizen di media sosial. Apa yang meruntun jiwa apabila dia terpaksa menyembunyikan hal itu daripada pengetahuan isterinya sehingga nekad berpura-pura keluar bekerja pada setiap pagi selama tiga bulan.

Tak sampai hati & serba salah nak bagitau isteri dah dibuang kerja. Saya keluar pakai macam biasa tapi sebenarnya ada baju salin lain dalam motor.


Tipu Isteri 3 Bulan, Suami Pura-Pura Keluar Awal Pagi Padahal Dah Dibuang Kerja 2
Gambar Sekadar Hiasan
Tipu Isteri 3 Bulan, Suami Pura-Pura Keluar Awal Pagi Padahal Dah Dibuang Kerja 3
Gambar Sekadar Hiasan

Isteri tahu saya dapat interview, tapi dibuang kerja saya tak beritahu..

Bagaimanapun perkara itu tidak pernah mematahkan semangatnya untuk mencari pekerjaan baru sepanjang tempoh tersebut. Siapa sangka, usaha keras itu membolehkan dia dipanggil untuk menghadiri sesi temu duga di sebuah syarikat. Berkongsi dengan lebih lanjut, isterinya hanya mengetahui tentang panggilan interview yang diterimanya. Namun bukan soal diberhentikan daripada pekerjaannya sebelum ini.

Nak dijadikan cerita, 14 September saya dapat kerja. Dapat interview saya beritahu, dibuang kerja isteri tak tahu. Cuma nak nasihatkan siapa-siapa yang dibuang kerja, percayalah dengan diri sendiri.


Tipu Isteri 3 Bulan, Suami Pura-Pura Keluar Awal Pagi Padahal Dah Dibuang Kerja 4
Gambar Sekadar Hiasan

Semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki pendengar ini. Tabah betul 💪🏻

Posted by Suria FM on Monday, September 28, 2020

Sumber : Facebook Suria FM

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram