Viral

“Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama” – Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Hampir 2 hari berlalu sejak tularnya video milik Leeyana Rahman yang dibenarkan merentas negeri bagi tujuan membuat kejutan kereta mewah buat ibu ayahnya di Terengganu. Meskipun sudah memberi penjelasan bahawa kelulusan itu diperolehi secara sah daripada pihak berkuasa, nyatanya ramai netizen tidak berpuas hati kerana masing-masing terikat dengan SOP yang sangat ketat.


BACA : Masih Dikecam Rentas Negeri Hadiahkan Parent Kereta Cuba Cari Benda Positif

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 2

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 3

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 4

Jangan buat main…Jangan tangguh…Minta kat polis sungguh-sungguh okey

Melalui IG Story pemilik butik terkenal ini, dia mengakui masih menerima banyak komen daripada orang ramai yang meluahkan rasa terkilan gara-gara tidak mendapat kebenaran sama. Selain berasa simpati, Leeyana Rahman sempat memberikan pesanan agar tidak menangguhkan masa khususnya bagi anak-anak yang ibu ayah mereka kurang sihat.

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 5

Orang tak tahu sebab tak share…Since dah jadi macam ni kita share

Memahami gelodak seorang anak yang terdesak pulang kampung menemui ibu ayah tercinta, dia mendedahkan turut berada dalam situasi sama. Rupanya sebelum ini, bapanya pernah juga terlantar akibat masalah kesihatan. Menafikan bahawa dirinya tergolong sebagai kelompok ‘kayangan’,  Leeyana mengambil keputusan berkongsikan kisah itu memandangkan isunya merentas negeri terus hangat dibualkan.


"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 6

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 7

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 8

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 9

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 10

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 11 "Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 12

Bila kereta dah dapat terus minta pelepasan rentas negeri

Berkenaan perancangan membuat kejutan kereta itu pula, usahawan wanita ini menyifatkan ia sebagai meraikan bapanya yang sudah semakin sihat. Mengenangkan apa yang sudah terjadi, dia meminta maaf andai sudah mengguris hati ramai orang kerana niatnya cumalah hendak berkongsikan perkara baik sahaja.


"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 13

"Tiada Istilah Kayangan, Semua Sama" - Leeyana Rahman Simpati Isu Rentas Negeri 14

Sumber : Instagram Leeyana Rahman

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram