Cinta & Perhubungan Hiburan Inspirasi

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Sharing is caring!

Perpisahan itu bukanlah sesuatu diimpikan bagi suami isteri yang telah mendirikan rumah tangga. Tapi bagi sesiapa yang pernah melaluinya pasti berdepan detik sukar lebih-lebih lagi jika mempunyai cahaya mata. Namun, lain pula bagi perkahwinan seorang pengacara iaitu Ally Iskandar dan Farah Lee yang mengambil keputusan untuk berpisah setelah 3 tahun melayani bahtera sebagai suami isteri.

BACA : “Pernah Tak Menyesal Kahwin Dengan Daddy Maream?” – Ini Jawapan Farah Lee

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Bagi yang mengikuti perkembangan Farah di Instagram, pasti tahu bahawa dia kini sedang berada di Malaysia bersama anak perempuannya, Maream Esabel untuk pulang berhari raya.

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Menariknya adalah Ally sendiri yang menjemput mereka di lapangan terbang dan di situlah terciptanya moment antara 2 beranak setelah sekian lama terpisah jauh antara benua.


Selepas 9 bulan berjauhan dengan cinta hati & makanan

Perkongsian video oleh ibu tunggal ini jelas sekali telah menyentuh hati netizen kerana menganggap sikap professionalnya bersama Ally demi membesarkan anak mereka yang kini berusia 5 tahun.

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai
Kredit Foto : mStar

Malah, pemilik akaun Ayu Aziz turut meluahkan rasa sebaknya di IG story dan menganggap hubungan antara bekas suami isteri boleh menjadi baik selepas berpisah demi anak mereka.

Perbezaan orang terpelajar yang tahu betapa pentingnya keperluan dan emosi anak.

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai
Kredit Foto : mStar

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Perkongsian Farah itu juga telah mengusik sanubari Intan Liana Saleh yang merupakan bekas isteri kepada seorang pemuzik iaitu Ude Wahid apabila dia meluahkan rasa hatinya di IG story mengenai perkara tersebut.


Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Kenapa aku rasa sedih nangis bila tangok IG story Farah Lee

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Anak kita pun takde rasa lain & no negative vibes

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Para netizen yang mengikuti Farah di entri tersebut turut terharu melihat sikap professionalnya dengan bekas suami dalam membesarkan Maream dan membanjiri ruangan komen di IG.

Alhamdulillah, walaupun divorce hubungan masih terjalin

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Alaa nangis tengok part last daddy & Maream

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Saya harap ada satu keajaiban berlaku antara kalian

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Saya bangga dengan U & Ally. Teruskan hubungan baik demi Maream

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Sumber : IG Farah Lee mStar


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Tetap Baik Lepas Divorce, Professional Farah Lee & Ally Iskandar Dipuji Ramai

Sharing is caring!

Facebook

Telegram