Viral Realiti Hidup

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Lambakan peralatan memasak di pasaran terkadang membuat pembeli rambang mata untuk membuat pilihan yang baik. Ada yang tersedia murah dengan kualiti yang sedikit kurang dan ada juga sehingga mencecah raturan ringgit. Walau bagaimanapun, ada sesetengah yang kurang ambil berat tentang soal keselamatan peralatan digunakan.

BACA: Hanya Kerana Tak Masak Nasi, Anak Durjana Bantai Mak Sendiri Sampai Ajal

Guna sudip kayu buat kacau sambal, tak sedar dah pecah-pecah dalam masakan

Siapa sangka penggunaan sudip kayu akhirnya membawa padah kepada pengguna dan diceritakan kembali di Facebook. Nur Iffahain telah menggunakan alatan tersebut ketika menyediakan sambal. Walau bagaimanapun, dia sama sekali tidak menyedari selumbar pada peralatan berkenaan telah pecah dalam masakannya.


Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 2

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 3

Mula rasa berdenyut-denyut tak selesa.. Terpaksa dikejarkan ke kecemasan

Sehinggalah Iffah terasa perit gara-gara selumbar kayu telah tersangkut pada tekaknya. Dia malah rasa tidak selesa dan berdenyut-denyut pada kawasan berkenaan, sebelum terus bergegas ke bahagian kecemasan sebuah pusat perubatan.

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 4

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 5

Dapat jugak keluarkan lepas masuk kamera.. Hati-hati lepas ni guna sudip kayu

Keesokan harinya, selumbar tersebut dapat dikeluarkan dengan baik setelah doktor di bahagian ENT (ear, nose, tongue) menggunakan kamera kecil bagi mengesan masalah tersebut. Sehubungan itu, Iffah sempat berpesan supaya lebih berhati-hati sewaktu menggunakan sudip jenis sam, lebih-lebih lagi jika ianya telah pun lama.


Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 6

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 7

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 8

Tertelan Selumbar Dari Sudip Kayu, Wanita Terpaksa Tahan Perit Tekak Berdenyut 9

Sumber: Facebook Nur Iffahain

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Welcome to Kisah Dunia

Install
×