Viral Cinta & Perhubungan

Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu

Tersasul Panggil Kamal Adli 'Sayang' Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Rancangan realiti nyanyian ‘Lagu Cinta Kita’ musim ke-3 kembali bersiaran di TV3 sejak bulan lalu. Menggandingkan Kamal Adli dan Ain Edruce, keserasian sebagai host di atas pentas sering sahaja membuatkan ramai terhibur kerana ini adalah kali pertama kemunculan mereka bersama dalam dunia pengacaraan. Pun begitu pada tayangan Ahad lalu, dalam tidak sedar rupanya ada perkara lucu yang sudah terjadi.

BACA : Redza Rosli Tahan Malu, Kantoi Tersasul Panggil Sharifah Rose ‘Baby’ Di IG Live

Kamal Adli & Ain Edruce buat persembahan pembukaan di pentas ‘LCK3’

Pada awal pembukaan siaran langsung yang berlokasi di Studio 1 Glanmarie itu, dua selebriti berkenaan telah membuat persembahan istimewa dengan mendendangkan lagu Indonesia berjudul ‘Dia’. Meskipun kedua-duanya bukanlah seorang penyanyi profesional, namun paduan suara mereka boleh dikatakan sedap telinga mendengar selama seminit lebih melontarkan vokal.

Saya tak cakap dengan awak sayang..eh…eh…Takpe biasa ni cerita cinta

Beralih kepada giliran Uqasha Senrose bercakap pula, siapa menduga dia ibarat menahan malu selepas tersasul memanggil Kamad Adli dengan gelaran ‘sayang’. Sedar sudah terlepas cakap, dia segera tunduk menahan malu manakala Ain Adruce pula cuba mengawal keadaan dengan baik.


@eitasuzy

Tak pelh sayang😝😝😝 #fyp #foryoupage #kamaladli #uqashasenrose

♬ original sound – Kuya Ahdjz – Kuya Ahdjz

Tersasul Panggil Kamal Adli 'Sayang' Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu 2

Kamal Adli dalam dah “Auch auch lagi lagi”…Ala comel Cik Tunang tersasul pulak

Rata-rata penonton yang melihat adegan berkenaan juga merasa terhibur dengan dialog spontan Uqasha. Malah ada yang sempat berseloroh Kamal Adli mungkin sudah berbunga-bunga saat mendengar panggilan ‘Sayang’ tersebut.

Tersasul Panggil Kamal Adli 'Sayang' Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu 3 Tersasul Panggil Kamal Adli 'Sayang' Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu 4 Tersasul Panggil Kamal Adli 'Sayang' Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu 5


Kredit : TikTok Eita Suzy & YouTube TV3MALAYSIA official

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Pengemis Hampiri Kedai Mengharap Sedekah, Wajah Kacaknya Buat Gadis Tak Keruan
🔥[VIDEO] Wartawan Cilik Makin Glamour, Diangkut Buat Pengumuman Vaksin Naik Van
🔥Selamat Bersalin Bayi Lelaki 2.35KG, Wanita Genit Tak Sabar Discaj Rindu Suami

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Youtube

Facebook