Santai

Terlepas Foto Keluarga Di Pagi Raya, Solusi Lelaki Ini Buat Ramai Terbahak!

Hari ini sudah memasuki hari ketiga umat IsIam meraikan Aidilfitri. Ramai yang mengambil kesempatan untuk bertemu sanak saudara yang telah lama tidak bersua muka. Pastinya semua orang tidak ketinggalan merakamkan foto bersama yang tersayang untuk diabdikan sebagai kenangan. Namun, lain pula bagi kisah seorang lelaki ini apabila dia terlepas sesi bergambar bersama keluarga.

BACA : [FOTO] Ramai Retweet Nak Lukisan Free, Bila Kena Troll.. Lucu Habis!

Perkara itu dikongsikan oleh seorang gadis di Twitter juga merupakan adik kepada lelaki tersebut. Meskipun begitu, abangnya itu mempunyai jalan penyelesaian yang tersendiri!

Nak tahu kenapa abang saya begini? Anda tunggu…

Foto keluarga tanpa abang..

Difahamkan ketika sesi bergambar berlangsung, abangnya itu tidur tidak sedarkan diri walaupun seluruh ahli keluarga sudah mengejutkannya.

Dah petang snap gambar sendiri & minta tolong kita masukkan dia dalam gambar family…

Nasib baik ada ruang! Kalau tak gambar dia terapung di awangan

Solusi luar biasa lelaki ini jelas sekali mencuri tumpuan ramai apabila para netizen terhibur melihat kegigihannya agar tidak terlepas peluang keemasan itu.

Hahaha aku terhibur..comelnya familyyyy

Sorry tergelak dekat abang awak..comel je abang awak

Alahai lawaklah..ingatkan nak gabung semua gambar dia tu jadi satu family

Sumber : Twitter izqsme

[instagram-feed]