Home ยป “Terima Kasih Semua Yang Sudi Follow”-Cecah 1 Juta Pengikut, Datin Shahida Dedah Punca Wujudkan Instagram!
Hiburan

“Terima Kasih Semua Yang Sudi Follow”-Cecah 1 Juta Pengikut, Datin Shahida Dedah Punca Wujudkan Instagram!

Pada mulanya, wujudkan akaun atas kerana sebab lain namun isteri kepada usahawan terkenal, Datuk Aliff Syukri iaitu Datin Shahida tidak menyangka kini akaun Instagramnya mempunyai followers sebanyak 1 juta!

Datin Shahida mendedahkan tujuan asal dia mewujdkan akaun Instagram ini adalah kerana ingin stalk atau memantau aktiviti suaminya di Instagram dan bukan untuk mencari populariti.

“Terima kasih semua yang sudi ‘follow’ saya… dah satu juta pengikut rasa macam tak percaya sebab mula-mula buat Instagram ini nak ‘stalk’ @@aliffsyukriterlajaklaris je.”

Thank You, 1 Million Followers

Disebabkan kerana Datin Shahida mewujudkan akaun untuk stalk, Datuk Aliff sering memaksanya mengemaskini profil Instagramnya dengan gambar dan video.

Datuk Aliff merasakan pencapaian yang dikecapi oleh isterinya itu secara tidak langsung membuatkannya tidak jauh beza dengan seorang selebriti. Iyalah, sudah capai 1 juta pengikut kan, bukan semua mampu.

“Wow! Satu juta penyokong di Instagram isteri saya. @shahidadherbs tahniah… walaupun awak hanya buat untuk ‘stalk’ saya , jenuh paksa untuk kemas kini dengan memuat naik gambar dan video.”

“Akhrinya awak ada 1 juta pengikut… macam artis sangat.”

Sudahlah berperwatakan lemah lembut, merendah diri. Tidak hairan lagi mengapa Datin Shahida mampu mempunyai pengikut seramai 1 juta kan? Rata-rata pengikutnya juga menyifatkan sifatnya yang baik membuatkan ramai orang selesa dengannya.

Bagi menghargai peminat yang mengikuti akaunnya, sempena sudah mencecah seramai 1 juta followers itu, Datin Shahida dilihat membalas segala komen yang ditinggalkan satu persatu. Aduhai baik betul Datin ni..

Sumber: Mstar Online

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda