Hiburan

“Terharu Aku Tengok Seorang Bapa Membesarkan Anak Syurga”- Netizen Terharu Lihat Hael ‘Layan’ Helena Sempena Hari Jadi

Siapa yang tidak mengenali dengan penyanyi kacak dan juga diminati ramai ini bukan?

Hael Husaini sememangnya selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan apatah lagi lagu nyanyiannya bertajuk ‘Jampi’ telah membuat ia menjadi pilihan lagu netizen. Manakan tidak, lagu bertajuk ‘Jampi’ ini dipertandingkan dalam Anugerah Juara Lagu ke- 32 dan penyanyi ini dinobatkan sebagai juara.

Namun, disebalik kehidupan bahagia Hael Husaini masih ada yang tertanya-tanya mengenai status beliau kerana dilihat akrab dengan seorang bayi perempuan tetapi difahamkan bahawa penyanyi ini mempunyai anak angkat bernama Nur Helena.

Hael bersama anak perempuannya.

Terbaru pula, Hael telah memuat naik foto dan juga video berikutan anaknya itu, Nur Helena menyambut ulang tahun kelahirannya.

Hael sememangnya penyanyi yang sudah mendapat tempat dihati pendengar muzik malah beliau sering sahaja menjadi perhatian ramai. Melalui foto yang dimuat beliau di laman sosial Instagram membuatkan ada yang ingin menjadi bahagian dalam keluarga Hael.

Penyanyi ini dikhabarkan masih lagi berstatus single.

Game harini . . “apa mekna sentuh ayah kene tunaikan” . #helenahael

A post shared by #HARAM (New Single) (@haelhusaini) on

Mekna next time sentuh auntie…

Selain foto, video yang dimuat naik oleh Hael ini juga membuatkan netizen terharu melihat penyanyi ini membesarkan anak angkatnya itu. Disebalik memuji Hael, netizen tidak lupa untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Nur Helena.

Terharu aku tengok…

This video means so much…

Sumber: IG Hael Husaini

like
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0