Hiburan

Terakam Kelibat Remy Ishak Nak Lintas, Reaksi Tak Keruan Gadis Ini Curi Tumpuan

Siapa saja yang tidak meminati dengan aktor kacak Remy Ishak? Dia telah menjadi kegilaan ramai gadis sejak membintangi drama bersiri Pujaan Hati Kanda awal tahun lalu bersama aktres Mira Filzah. Malah, apabila terserempak dengan pelakon ini di luar juga boleh membuatkan sesiapa saja tidak keruan dek kerana perwatakan berkarisma Remy yang terserlah.

BACA : “P@sangan Kanda Paling Secocok..”- Peminat Restu Remy Ishak Bersama Neelofa

Begitu jugalah yang dilakukan oleh seorang gadis ini bersama rakan-rakannya sewaktu berada di dalam kereta apabila mereka terakam kelibat Remy ketika ingin melintas jalan lalu dikongsikan di Twitter.

Hanya Tuhan je tahu perasaan ini. Arghhhhhh Kandaaaaaa Remy

Sejurus melihat kelibat Remy itu, mereka menjerit kecil kerana teruja melihat pelakon itu secara dekat walaupun semasa berada di dalam keretanya.

Ternyata reaksi teruja gadis ini telah mencuri tumpuan ramai apabila rata-rata netizen turut merasai apa yang dirasainya.

Pakcik sana la! Hahaha u guys. Buka la tingkat say hi!

Pastu siap nak bagi salam tapi separuh dah blushing

Wow seronoknya..nak feeling2 macam gini jugak. Aduhh cair

Suara excited pun comel hahaha siap bagi salam tu

Aku ikut cakap pakcik sana la…

Sumber : Twitter fafauuuuu

[instagram-feed]