International Realiti Hidup

Teman Lelaki Enggan Tanggungjawab, Ibu Murung Terjun Sambil Dakap Bayi 5 Bulan

Teman Lelaki Enggan Tanggungjawab, Ibu Murung Terjun Sambil Dakap Bayi 5 Bulan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Ibarat derita dalam senyap, masalah kemurungan ataupun depresi kini dihidapi oleh ramai orang lebih-lebih lagi selepas penularan wabak Covid-19. Hakikatnya selebriti terkenal atau golongan kaya-raya juga tidak terlepas daripadanya akibat peningkatan stres terhadap masalah peribadi terutamanya melibatkan kerja dan keluarga.

BACA: Gara-Gara Tertekan Masalah Keluarga, Remaja 15 Tahun Nekad Terjun Dari Jambatan

Tertekan teman lelaki enggan bertanggungjawab…wanita nekad terjun bangunan sambil dakap baby 5 bulan

Beberapa hari lepas, dunia telah dikejutkan dengan berita tentang seorang wanita kacukan China-Amerika yang terjun dari pangsapuri sambil memeluk bayinya berusia 5 bulan. Media tempatan Hong Kong melaporkan Luo Lili ditemui ajal dalam keadaan sangat menyedihkan dalam Ekejadian yang berlaku di sebuah blok pangsapuri di Yau Ma Tei. Dia dipercayai mengambil keputusan tersebut selepas kecewa dengan teman lelaki yang enggan berkahwin selepas mengandungkan bayinya.


Teman Lelaki Enggan Tanggungjawab, Ibu Murung Terjun Sambil Dakap Bayi 5 Bulan 2

Sejak kecil hidup mewah…tapi akhirnya murung lepas bersalin & jadi ibu tunggal

Siasatan awal mendapati mereka jatuh dari sebuah unit dan tidak ada surat wasiat ditemui di lokasi kejadian. Terdahulu, wanita berusia 35 tahun itu dikatakan mengalami kemurungan sejak melahirkan bayi perempuannya yang diberi nama Aier. Salah seorang rakan baiknya pernah mendedahkan Luo berharap agar hubungannnya berakhir dengan perkahwinan, namun tak kesampaian apabila teman lelakinya enggan. Sejak kecil, Luo hidup dalam serba mewah memandangkan dia adalah anak tunggal konglomerat Jinlin Real Estate yang memiliki banyak projek rumah di China.

Teman Lelaki Enggan Tanggungjawab, Ibu Murung Terjun Sambil Dakap Bayi 5 Bulan 3


Teman Lelaki Enggan Tanggungjawab, Ibu Murung Terjun Sambil Dakap Bayi 5 Bulan 4

Sumber: Harian Metro & IG lili3luo

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram