International Semasa

Tawar Hati Beraya, Bini Shah Rukh Khan Larang Hidang Manisan Sampai Anak Balik

Tawar Hati Beraya, Bini Shah Rukh Khan Larang Hidang Manisan Sampai Anak Balik 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Berita penahanan anak lelaki Shah Rukh Khan susulan penyalahgunaan narkotik dalam satu serbuan parti pada 3 Oktober lalu nyata mengejutkan peminat dari seluruh dunia. Bintang Bollywood tersebut meminta rakan-rakan selebriti supaya tidak melawat kediamannya kerana mahu bersama dengan keluarga ketika waktu genting ini. Sementara itu, Aryan Khan dilaporkan dalam keadaan terganggu, tegang, serta tidak selesa sepanjang berada di Penjara Arthur Road, Mumbai.

BACA: Kongsi Suasana Dalam Penjara, Farid Kamil Khatam Al-Quran Dalam Masa Sebulan

Anak tak selera makanan penjara, Shah Rukh Khan hantar duit belanja kantin

Terdahulu, pemuda berusia 24 tahun berkenaan dilaporkan tidak gemar menjamah makanan disediakan oleh pihak penjara. Justeru, Shah Rukh Khan telah menghantar wang untuk perbelanjaan kantin kepada anaknya sebanyak Rs 4,500 atau RM250. Berdasarkan peraturan di sana, seseorang tahanan boleh menerima pesanan wang pada jumlah maksimum tersebut bagi tujuan berbelanja di dalam penjara.


Tawar Hati Beraya, Bini Shah Rukh Khan Larang Hidang Manisan Sampai Anak Balik 2

Tawar hati sambut Deepavali…ibu Aryan larang hidang manisan di rumah hingga anak balik

Biarpun Deepavali bakal tiba, namun Shah Rukh Khan sekeluarga difahamkan tidak akan meraikan perayaan tersebut. Isterinya, Gauri Khan malah melarang chef di kediaman mereka daripada menghidangkan sebarang juadah manisan sehinggalah Aryan pulang dari penjara. Ia merupakan simbolik rasa gembira dan kesyukuran yang wajib dihidang oleh masyarakat India di seluruh dunia terutamanya ketika mengadakan upacara keramaian.

Tawar Hati Beraya, Bini Shah Rukh Khan Larang Hidang Manisan Sampai Anak Balik 3


Esok detik penting…penentuan dapat ikat jamin atau tidak

Gauri Khan dilaporkan melalui detik sukar sejak penangkapan anak lelakinya, termasuklah berhenti mengambil gula sejak 7 Oktober lalu. Dalam pada itu, esok merupakan detik penting buat Aryan susulan sesi pendengaran untuk diikat jamin bakal ditentukan oleh mahkamah. Justeru, seluruh keluarga bintang Bollywood tersebut mengharapkan Aryan dapat dibebaskan sekali gus sempat beraya bersama.

Tawar Hati Beraya, Bini Shah Rukh Khan Larang Hidang Manisan Sampai Anak Balik 4

Sumber: Astro Awani & mStar Online

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Makan Laju Suka Telan Lauk Panas, Wow Gaji Hamzy Mukbang Cecah RM1 Juta Sebulan
🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Kantoi Juga Kejahatan Erma, Tapi Ramai Pula Nak Ayah Syafiq Terima Balasan

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook