Hiburan Semasa Viral

“Takde Pun Beria Claim”- Peminat Mula Banding Janna Nick Dengan ‘Pihak’ Di Sana

Kecoh di laman sosial baru-baru ini tentang hubungan baik antara Janna Nick dengan keluarga Sheila Rusly yang dikatakan bermasalah apabila wujudnya beberapa posting berbaur sindiran oleh pihak JS Picture terhadap seorang pelakon yang dahulunya di bawah naungan mereka. Walaupun tidak disebut jelas nama pelakon itu, namun ramai percaya bahawa perkara tersebut ditujukan kepada Janna Nick.

BACA: “Perangai Macam Budak”- Naik Angin Isu Perli Janna Nick, Jinggo Diselar Netizen

Ekoran itu, ramai yang menyebelahi Janna Nick dan menyelar sikap keluarga ini yang dikatakan seperti tidak matang kerana suka menyindir di media sosial selain mengungkit tentang kebaikan mereka.

Terkini, melalui satu entri yang dibuat Janna Nick di IG yang mempromosikan drama ‘Leftenan Zana’ pada malam tadi telah membuatkan ramai pihak memujinya dan sedar akan beberapa perkara.

Walaupun saya pelakon tapi saya pikul beg yang sama ok!

Walau dibenci.. sis tetap promote cam biasa.. profesional

Masih promote Leftenan Zana…Sikap yang tak semua orang ada 

Menurut netizen, Janna lebih bersikap profesional jika dibandingkan dengan pihak produksi drama berkenaan. Walaupun kini Sheila Rusly dan Jinggo tidak langsung meletakkan wajahnya di IG mereka sebagai pelakon utama drama tersebut, namun Janna masih bersikap profesional dan terus mempromosikan drama tersebut di laman sosialnya.

Sayangnya tak dihargai.. tak sudi post gambar sis walau sekeping 

Xde sekeping pun.. padahal dialah watak utama 

Janna cool je promote…Takde pun beria-ria claim sape teraju utama 

Orang tengok drama sebab main actor…tak peduli pun sape disebaliknya 

Ramai yang berpendapat bahawa peneraju utama kepada sesebuah drama atau filem itu bukanlah faktor utama penonton ingin menonton sesuatu cerita itu, tetapi watak utamanya lah yang memainkan peranan besar.

Betul2.. kita tak amik tahu pasal teraju

Sumber: Instagram jannanick

[instagram-feed]