Hiburan

“Tak Sedar Diri”- Sambut Birthday Dengan BF Di Bali, Dress Ainul Aishah Dikecam

Nama aktres Ainul Aishah sudah lama menapak dalam dunia seni tanah air. Meskipun namanya tidak popular seperti selebriti lain namun dia telah banyak membintangi beberapa buah drama termasuklah Akadku Yang Terakhir, Lara Aishah, dan banyak lagi. Ainul juga gemar menayang fotonya bersama teman lelaki di media sosial untuk dikongsikan kepada para pengikutnya.

BACA : “Saya Masih Muda”– Foto Tayang Aset Dikecam, Ini Respon Cool Amelia Handerson

Baru-baru ini mereka telah pergi bercuti ke destinasi peranginan terkenal iaitu Bali bagi menyambut ulangtahun kelahiran Ainul yang ke-34 tahun. Perkara itu dibuktikan melalui beberapa foto yang dikongsikan di laman Instagram Ainul sendiri.

Namun, terdapat beberapa foto OOTD Ainul menjadi perhatian ramai apabila menampakkan sebahagian belakang badannya dek kerana dress berwarna biru yang dipakainya ketika menikm4ti candle light dinner bersama kek4sihnya itu.

Jelas sekali foto-foto yang dikongsikannya mendatangkan rasa kurang senang ramai netizen dan mereka mengecam tindakannya menayang bahagian belakang tubuhnya menerusi ruangan komen entri Facebook.

Jangan salah faham..belakang badan dia kerap berpeluh..

Tak sedar diri betul..bajet2 artis Hollywood

Biar guna baju pasar malam asal Tuhan tak marah

Berlakon sendu..nak glamour kena buat camni la

Kenapalah dah tak lawa, tak semenggah pulak

Sumber : IG Ainul Aishah FB Media Hiburan