Gadjet sponsored

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selain kamera, keupayaan editing yang canggih juga sangat penting bagi sesebuah telefon pintar. Hal ini kerana pengguna di Malaysia suka memuat naik berdozen video serta gambar yang berkualiti di media sosial.

Pro-grade camera…lebih banyak piksel, lebih puas merakam

Bagi ‘kaki’ Instagram atau TikTok, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G adalah pilihan terbaik untuk dapatkan kepuasan dalam dunia mobilegrafi. Ia mempunyai tetapan 3 lensa di bahagian belakang iaitu lensa 108MP untuk Sudut lebar, lensa 12MP untuk Telefoto dan 12MP bagi sudut ultra lebar, serta kamera hadapan 10MP. Paling best, ia juga dilengkapi Laser Autofocus Sensor yang mampu rakam gambar lebih tajam, jelas, dan terperinci dalam sebarang pencahayaan.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 2
Kredit foto: FB When we wander
Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 3
Kredit foto: FB When we wander
Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 4
Kredit foto: FB When we wander
Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 5
Kredit foto: FB When we wander
@demas

I took these photos on a phone 🤯 Which one is your favourite? Full BTS on my Youtube channel – LINK IN BIO #galaxynote20ultra #samsung #galaxynote20

♬ playboi slowed banakula x LLusion – LLusion

Keupayaan zoom yang lebih dinamik

Kamera Galaxy Note20 Ultra turut hadir dengan ciri pembesaran imej yang sangat padu iaitu 5X zoom optikal dan 50X zoom Super Resolution. Ia membolehkan para pengguna merakam pada pelbagai sudut untuk dapatkan hasil yang lebih menarik. Selain kualiti gambar takkan ‘pecah’, ia juga mempunyai zoom speed control untuk tambahkan kesan dinamik pada video dengan fungsi zoom in and out yang boleh dilaras.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 6
Kredit foto: IG grr8jon
Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 7
Kredit foto: IG grr8jon

Rakam 14 gambar atau video sekali gus

Mod Single Take yang dipertingkatkan dengan AI dalam model ini juga lebih mantap. Pengguna boleh merakam sehingga 14 jenis foto dan video serentak dalam tempoh 5 hingga 15 saat. Apa yang anda perlu lakukan adalah tetapkan masa pada menu kamera, tekan butang gambar dan kamera akan terus merakam klip gambar secara automatik. Apabila selesai, buka galeri untuk pilih hasil yang terbaik.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 8

Edit seperti profesional dengan S Pen terulung di dunia

Tak perlu susah-susah install apps atau beli equipments lain, serlahkan kreativiti dengan S Pen yang telah dipertingkatkan dalam siri Galaxy Note20. Di samping memudahkan urusan harian serta jadikan kerja editing lebih pantas, Air Actions juga telah ditambah 5 gestur baru supaya anda boleh mengawal fungsi telefon pintar tanpa menyentuh skrin langsung.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 9

Serlahkan kreativiti dengan video 8K bertaraf movie

Di samping laju memproses video, kameranya juga mampu menghasilkan rakaman bertaraf movie dengan kualiti 8K pada kadar 24fps. Paparan skrin gergasi Infinity-O Display berkeluasan 6.9 inci yang turut dilengkapi kadar penyegaran 120Hz dan teknologi Dynamic AMOLED 2X nyata menjanjikan pengalaman menonton video di luar imaginasi pengguna.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 10

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 11

Jadi pengarah video profesional

Tak terhenti setakat di situ, Galaxy Note20 Ultra juga disempurnakan lagi dengan ciri Super Steady & AI Stabilization. Bagi penggemar vlog dan merakam video, sebarang aktiviti membabitkan pergerakan seperti berlari, melompat dan menari boleh dihasilkan tanpa kesan gegaran. Dengan gabungan hebat semua komponen dalam peranti ini, ia nyata beri keupayaan maksimum seperti pengarah profesional.

Jimat RM599, Samsung nak bagi Galaxy Buds+ percuma

Demi memastikan anda memperoleh pengalaman Galaxy sepenuhnya, Samsung turut menawarkan sepasang Galaxy Buds+ secara percuma dengan setiap pembelian telefon pintar Galaxy Note20. Dengan penjimatan RM599, promosi ini pastinya sangat berbaloi dan cuma sehingga 30 November 2020 saja. Caranya pun mudah;

  1. Langgan peranti Galaxy Note20, Galaxy Note20 5G atau Galaxy Note20 Ultra 5G.
  2. Pergi ke Samsung Promo Page di https://www.samsung.com/my/offer/ mobile/galaxynote20-buds-plus/ dan klik “Redeem Now“. Setelah mendaftar atau log masuk ke Akaun Samsung anda, isi butiran yang dimahukan dan lampirkan bukti pembelian atau resit.
  3. Setelah lengkap semuanya, Samsung Galaxy Buds+ akan dihantar ke alamat pelanggan dalam masa 30 hari bekerja daripada tarikh penebusan.

Jadi jom serbu kedai Samsung terdekat anda sekarang. Jika ingin dapatkan info lanjut mengenai siri Galaxy Note20, layari laman media sosial rasmi Samsung ataupun https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-note20/.

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 12

Tak Masuk Akal, Samsung Tawarkan Peranti Canggih Sekali Galaxy Buds+ Percuma 13

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram