Cinta & Perhubungan Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

Tak Hadir Sambut4n Birthday Mertua, Hubungan Che Ta Dengan Mertua Dingin?

Pada tanggal 9 Mac yang lepas, telah genap 46 tahun umur pelakon jelita Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta. Sempena ulang tahun kelahirannya itu, Che Ta dan keluarganya telah mengadakan beberapa sambut4n hari jadi, bermula dengan sambut4n yang turut dikongsi bersama anak-anak yatim di sebuah madrasah tahfiz dan diikuti dengan sambut4n mewah di Mandarin Oriental, Kuala Lumpur.

BACA: Enggan Mohon Maaf, Bekas Pemandu Che Ta Tiada Masalah Untuk Ke Mahkamah!

Sambut4n pertama di Madrasah Tahfiz As-Salihin

Birthday lunch

Birthday dinner

Walaupun telah berkongsi rezeki bersama anak-anak yatim sempena hari lahirnya itu, sambut4n ulang tahun Che Ta masih diburu kontroversi. Menerusi ruangan komen sebuah portal hiburan, terdapat komen yang bertindak membandingkan sambut4n ulang tahunnya itu dengan sambut4n ulang tahun kelahiran ibu mertuanya yang ke-73 pada 3 Mac lepas.

Birthday mak mertua kat rumah je…langsung dia tak sambut

Hanya disambut oleh anak dan cucunya, sambut4n ulang tahun ibu Zain Saidin terlihat begitu sederhana dan tidak semeriah sambut4n ulang tahun Che Ta. Semasa sambut4n itu diadakan, tidak terlihat juga kelibat Zain Saidin dan Che Ta sekeluarga.

Komen tersebut telah menimbulkan pelbagai spekulasi dalam kalangan warga netizen yang ratanya turut perasan akan jurang hubungan antara Che Ta dan keluarga mertuanya itu. Ketiadaan Che Ta dan Zain di sambut4n ulang tahun ibunya itu turut menjadi persoalan warga netizen.

Takde nampak pun dia together2 dengan family Zain
Kenapa tak raikan mak mertua…teruknya batang hidung pun tak nampak

Sumber:IG rozitachewan1sashasaidin