Hiburan

“Syukur, Terima Kasih” – Nadiya Nisaa Umum Aminah Rose Nama Bayi Ketiga

Pelakon berbakat besar Nadiya Nisaa bukanlah nama asing dalam dunia hiburan tanah air. Nadiya telah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki. Pada tahun 2016, Nadiya pernah menjalani rawatan pulih semangat selepas kehilangan anak keduanya yang meningg4l dunia dalam kandungan pada usia 8 bulan dan tidak pernah berputus asa. Namun, setahun kemudian dia telah diberi rezeki untuk kembali hamil anak ketiga.

BACA : Betty Rahmad Selamat Lahirkan Hero Ardy Wira

Terbaru, Nadiya yang popular menerusi drama Adam & Hawa berkongsi berita gembira melalui posting di Instagram apabila telah selamat melahirkan bayi perempuan yang diberi nama Aminah Rose pada 1 Januari 2019 di sebuah h0spital swasta.

Nadiya turut mengucapkan ucapan terima kasih dan rasa dihargai apabila ahli keluarganya ada bersama-sama di sisi sewaktu menanti kelahiran serta tidak putus-putus mendoakan agar dipermudahkan segala urusan.

Dia turut menyatakan penghargaan kepada doktor, staf, dan jururawat di h0spital berkenaan kerana telah menjaganya bersama bayi dengan baik serta mendoakan segala tugas murni mereka sentiasa mendapat keberkatan Allah S.W.T.

“Buat suami tercinta, terima kasih yang tak terhingga atas kesabaran & kasih yang tanpa batas. Saya beruntung sekali. Please spend more time dengan Omar. Dia tengah jealous dalam diam tu saya asyik dengan baby baru je..”

Dia kini masih menjalani pantang dan memohon doa supaya diberi kesembuhan. Rata-rata netizen turut membanjiri ruangan komen dengan ucapan tahniah dan mendoakannya.

Alhamdulillah..tabarakallah..tahniah

Nama yang cantik..selamat berpantang

Semoga Aminah Rose membesar sebagai anak yg s0lehah

Sumber : Instagram Nadiya Nisaa

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram