Hiburan Semasa

“Sumpah Tak Sedap!” – Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal?

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Di Malaysia, boleh dikatakan majoriti daripada kalangan artis dan selebriti mempunyai bakat yang versatil. Ada yang bermula dengan bidang nyanyian, kemudian mula melebarkan bakat dalam lakonan pula dan bermacam-macam lagi. Namun begitu, bukan semua percubaan artis-artis untuk menceburi bakat baru ini berjaya dan boleh diterima oleh peminat. Antara artis terbaru yang mahu melakukan sesuatu yang baru dalam kariernya adalah pelawak dan pengacara, Nabil Ahmad.


BACA: [VIDEO] Terpaksa Jadi Runner, Alif Satar Dedah Sikap Produksi JS Pictures

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 2

Bermula dari rancangan realiti komedi Raja Lawak, Nabil mula bertapak dalam industri hiburan sebagai pelawak, dan seterusnya ke dalam bidang lakonan dan pengacaraan. Setelah memenangi beberapa anugerah besar sebagai pengacara, Nabil kini mula melebarkan sayapnya dalam bidang nyanyian pula.

Dan semalam, Nabil telah melancarkan single dan muzik video pertamanya di YouTube.


“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 3

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 4

Semenjak muzik video ‘single’ yang berjudul Pening itu ditayangkan, video tersebut telah mendapat lebih daripada 22,000 tontonanPara peminat dan warga netizen juga tidak ketinggalan untuk memberikan komen dan pandangan terhadap single tersebut.


Tau la artis banyak sangat duit lebih, tapi bukan semua orang boleh jadi penyanyi. 

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 5

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 6

Pening aku dengar suara dia ni…sumpah tak sedap“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 7

Fokus dekat pelawak dan pengacaraan je…bidang nyanyian bukan bidang kau“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 8

Bakal dapat unlike lebih banyak dari like lagu ni“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 9

“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 10

Sudah2 la tu haji…nyanyi ke baca buku tu?“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 11

Orang buat lagu dia nak jugak…suara cam taik plak“Sumpah Tak Sedap!” - Percubaan Pertama Nabil Jadi Penyanyi Gagal? 12

Sumber: youtube

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook