Hiburan Inspirasi

“Sukjin Tu Haha…Respect…Malaysian Are Proud With You”- Tindakan Yana Bila Ahli Running Man Mahu Salam Terima Pujian Ramai!

Siapa yang tidak mengenali dengan Yana Samsudin, pelakon dan pengacara ini telah berkahwin dengan Fadzil Zahari dan dikurniakan seorang anak. Perubahan bertudung yang dilakukan oleh Yana Samsudin membuatkan ramai memujinya dan kali ini sekali lagi Yana menerima kata tahniah dan turut ramai yang respect kepadanya.

BACA: Maknanya Secantik Mira La Uolll Hehe- Anak Yana Samsudin Tersalah Mommy Raih Perhatian Netizen!

Mana taknya, jika tindakan Yana apabila ahli running man ingin bersalam dengannya telah ditolak dengan cara yang baik oleh Yana yang dikatakan sangat bagus bagi wanita yang bertudung sepertinya.

Video yang dikongsi Yana telah mendapat perhatian ramai sehingga meraih lebih 100k tontonan daripada netizen. Malah kelihatan juga menerusi video tersebut, Yana kelihatan sangat sopan sesuai dengan kepribadiannya mungkin kerana itulah beliau dipuji ramai.

Yana tolak cara baik!

Yana terima pujian ramai di Instagram!

Rata-rata netizen memberi komen dan ada yang mengatakan sangat respect kepada Yana kerana mengetahui batas agama kita dan turut menolak salam daripada ahli running man dengan cara baik.

Terbaik sesangat, bagus-bagus…

Suka tengok part salam tu… Bagus Yana Samsudin

Sumber: IG Yana Samsudin

6
like
26
love
5
haha
wow
1
sad
2
angry

Nak Tahu Citer Viral Hari ini di FB Messenger?